Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • Machineryline.pl
  • /
  • 1

Opinie o Machineryline.pl

machineryline.pl

Cała Polska

Motoryzacja Machineryline.pl opinie
Jakość obsługi
4.77
Oferta
4.77
Poziom cen
4.31

Średnia ocen

4.62

w skali od 1 do 5.

 

Stanisław Mickiewicz / 2024-02-18

Pracuję w branży budowlanej, więc często spotykam się z pytaniami o zakup specjalistycznego sprzętu i części zamiennych do niego. Dla mnie praca z tym market placem jest wygodna, ponieważ często pojawia się sporo ofert od różnych sprzedawców. Niewielką wadą jest czasami niedokładne sortowanie maszyn według kategorii.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.00

Bartłomiej Zając / 2024-02-08

Duży wybór światowych marek sprzętu budowlanego. Zdecydowanie można tu zaopatrzyć się w sprzęt na start.. Jest jedna wada - mały wybór przy skromnym budżecie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Aleksander Nowak / 2024-02-04

Sprzedawałem swój specjalistyczny sprzęt na tej stronie. Dużo potencjalnych nabywców i szybka komunikacja z nimi. Wszystko poszło pomyślnie , żadnych kłopotów. Trzeba jednak przejść cały proces weryfikacji, aby móc tu sprzedawać.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Oskar Wojciechowski / 2024-01-31

Machineryline to niezawodne miejsce do robienia zakupów. Przyjazny interfejs i zaufani sprzedawcy sprawiają, że proces jest bezpieczny i wygodny. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominik Wójcik / 2024-01-25

Znalazłem tu wszystko, czego potrzebowałem na budowę. Doskonały wybór specjalistycznego sprzętu i części zamiennych. Dużo zdjęć i są szczegółowe opisy zdecydowanie pomaga podjąć świadomą decyzję.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Hubert Kowalski / 2024-01-18

Machineryline to świetny portal do kupna i sprzedaży maszyn. Wygodny filtr i możliwość porównywania ogłoszeń zaoszczędziły mi sporo czasu. Na pewno skorzystam ponownie!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Wojciechowski Aleksander / 2024-01-03

Szukaliśmy strony, na której można kupić równiarkę do naszego rolniczego biznesu i zatrzymaliśmy się na MachineryLine. Ma on doskonałą reputację, a sama strona wygląda przezwoito i jest wygodna. Jednak można popracować jeszcze nad filtrami, żeby były bardziej szczegółowe, a w ogłoszeniach było więcej informacji. Na wszystkie dodatkowe pytania odpowiedział nam sprzedawca, więc byliśmy zadowoleni z zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jankowski Albert / 2023-12-29

Świetna strona. Zazwyczaj korzystam z tej platformy internetowej do wyszukiwania sprzętu budowlanego. Nigdy nie zdarzyło mi się żebym nie znalazł tego, czego szukałem. Podoba mi się, że ogłoszenia zawierają wiele zdjęć, szczegółowe opisy i możliwość skontaktowania się ze sprzedawcą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Woźniak Adrian / 2023-12-26

Szeroki wybór i wygodny interfejs sprawiają, że dla mnie MachineryLine jest numerem 1 w sprzedaży maszyn budowlanych. Jeśli miałbym polecać, to tylko tą stronę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Roman Brzozowski / 2023-12-03

Podczas zakupu sprzedawca szybko odpowiadał na pytania. Ogólnie bardzo dobrze. Nie do końca podoba mi się nawigacja na stronie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Wojciech Jakubowski / 2023-11-30

Korzystam z giełdy Machineryline od dłuższego czasu, kupując i sprzedając różne maszyny i części zamienne do nich. Bardzo wygodny system wyszukiwania, dobre podejście do klienta.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Iwona Krawczyk / 2023-11-26

Dobry marketplace, ma wszystko co potrzebne do prowadzenia biznesu budowlanego. Nie do końca odpowiada mi skalowanie niektórych elementów na stronie, ale to drobiazgi.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Piotr Morawski / 2023-11-20

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z zespołem tego portalu internetowego. Jest tu nie tylko bardzo duży wybór sprzętu specjalistycznego i części zamiennych do niego, ale również bardzo przydatny filtr wyszukiwania. Istnieje również możliwość porównania różnych modeli między sobą pod kątem cech. Ogólnie rzecz biorąc, marketplace jest świetny!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Motoryzacja Machineryline.pl opinie