Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • Machineryline.pl
  • /
  • 1

Opinie o Machineryline.pl

machineryline.pl

Cała Polska

Motoryzacja Machineryline.pl opinie
Jakość obsługi
4.72
Oferta
4.84
Poziom cen
4.56

Średnia ocen

4.71

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

25

dodanych opinii

 

Kwirka Piotr / 2024-06-17

Zamówiłem części zamienne do buldożera. Szły długo. Jednak dobrze, że w ogóle je znalazłem. W obecnych warunkach, gdy występują zakłócenia w dostawach, machinery niesamowicie mi pomaga.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Robert Źielinski / 2024-06-11

Na stronie można znaleźć dowolny sprzęt budowlany. Dość pomocna strona, dla realizacji budowlanki lub jeżeli zajmujesz się branżą budowlaną. Osobiście doceniam możliwość wynajmu i zakupu w leasing. Dla mnie to było istotne.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marek Nowak / 2024-05-30

Podoba mi się ten marketplace. Łatwo zapamiętuje się nazwa. Ale tak na serio, jest tu naprawdę bardzo duży wybór sprzętu przemysłowego i budowlanego. Udało mi się kupić koparko-ładowarkę. Cały proces od A do Z przebiegł maksymalnie komfortowo. Podobała mi się zarówno nawigacja na stronie, jak i komunikacja ze sprzedawcą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adolf / 2024-05-13

Wcześniej nie miałem doczynienia z tego typu portalami z budowlanym sprzętem i nie wierzyłem, że można bezpiecznie kupić to czego potrzebujesz. Zamówiłem opony do koparkę CAT. Byłem zaskoczony że wyglądają tak jak na zdjęciu, jednak Machineryline zdobył moje zaufanie. Będę polecał znajomym.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Euzebiusz / 2024-05-08

Na tym marketplace zakupiłem swoją pierwszą ciężarówkę. Trochę się zirytowałem, gdy sprzedawca długo nie odpowiadał, ale w końcu udało mi się z nim dogadać.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Andrzej Dąbrowski / 2024-04-28

Pracuję w branży budowlanej od wielu lat i korzystałem z wielu platform internetowych ze sprzętem budowlanym, które miały wiele wad. Na przykład nie intuicyjny interface, nieuczciwi sprzedawcy, długi czas odpowiedzi na wiadomości. Autoline jednak różni się od innych platform. Jest to marketplace na którym znalazłem wszystko, czego potrzebowałem: części do wywrotek i inny sprzęt. Gorąco POLECAM.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Tomasz Lewandowski / 2024-04-15

Zostałe pozytywnie zaskoczony pierwszym miesiącem współpracy. Oby tak dalej. W końcu pojawiła się na rynku jakaś tańsza alternatywa
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Tadek R. / 2024-04-11

Korzystałam z kilku portali jednocześnie. Od momentu rozpoczęcia załamiania na rynku, zostałem tylko na tej platformie. Optymalna cena do jakości
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Sławomir Dobryniewicz / 2024-04-09

Nie mam zastrzeżeń do tej platformy, więc raczej mogę polecić. Na początku było mało ruchu, ale teraz jest git.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Radosław Przybylski / 2024-03-11

Strona jest prawie zawsze na pierwszym miejscu wyszukiwań w Google. Czytałem pozytywne opinie ludzi na temat współpracy z marketplacem, więc niedawno sam postanowiłem spróbować. Byłem zadowolony z jakości usług. Ale nie podobał mi się wygląd strony.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ksawery Wieczorek / 2024-03-05

Niedawno musiałem wymienić skrzynię biegów w koparce Liebherr. Szukając ofert w internecie trafiłem na tę stronę, gdzie cena była najniższa. Jedynym problemem jest to, że sprzedawca odpowiadał czasami z opóźnieniem, ale nie jest to aż tak krytyczne.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Adam Wierzbicki / 2024-02-25

Dla właściciela firmy budowlanej to prawdziwa ulga, bo można znaleźć każdą potrzebną maszynę. Chciałbym podkreślić jakość obsługi technicznej na stronie - za każdym razem otrzymywałem najszybszą i konkretną poradę oraz pomoc w razie jakichkolwiek pytań.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Stanisław Mickiewicz / 2024-02-18

Pracuję w branży budowlanej, więc często spotykam się z pytaniami o zakup specjalistycznego sprzętu i części zamiennych do niego. Dla mnie praca z tym market placem jest wygodna, ponieważ często pojawia się sporo ofert od różnych sprzedawców. Niewielką wadą jest czasami niedokładne sortowanie maszyn według kategorii.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.00

Bartłomiej Zając / 2024-02-08

Duży wybór światowych marek sprzętu budowlanego. Zdecydowanie można tu zaopatrzyć się w sprzęt na start.. Jest jedna wada - mały wybór przy skromnym budżecie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Aleksander Nowak / 2024-02-04

Sprzedawałem swój specjalistyczny sprzęt na tej stronie. Dużo potencjalnych nabywców i szybka komunikacja z nimi. Wszystko poszło pomyślnie , żadnych kłopotów. Trzeba jednak przejść cały proces weryfikacji, aby móc tu sprzedawać.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Oskar Wojciechowski / 2024-01-31

Machineryline to niezawodne miejsce do robienia zakupów. Przyjazny interfejs i zaufani sprzedawcy sprawiają, że proces jest bezpieczny i wygodny. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominik Wójcik / 2024-01-25

Znalazłem tu wszystko, czego potrzebowałem na budowę. Doskonały wybór specjalistycznego sprzętu i części zamiennych. Dużo zdjęć i są szczegółowe opisy zdecydowanie pomaga podjąć świadomą decyzję.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Hubert Kowalski / 2024-01-18

Machineryline to świetny portal do kupna i sprzedaży maszyn. Wygodny filtr i możliwość porównywania ogłoszeń zaoszczędziły mi sporo czasu. Na pewno skorzystam ponownie!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Wojciechowski Aleksander / 2024-01-03

Szukaliśmy strony, na której można kupić równiarkę do naszego rolniczego biznesu i zatrzymaliśmy się na MachineryLine. Ma on doskonałą reputację, a sama strona wygląda przezwoito i jest wygodna. Jednak można popracować jeszcze nad filtrami, żeby były bardziej szczegółowe, a w ogłoszeniach było więcej informacji. Na wszystkie dodatkowe pytania odpowiedział nam sprzedawca, więc byliśmy zadowoleni z zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jankowski Albert / 2023-12-29

Świetna strona. Zazwyczaj korzystam z tej platformy internetowej do wyszukiwania sprzętu budowlanego. Nigdy nie zdarzyło mi się żebym nie znalazł tego, czego szukałem. Podoba mi się, że ogłoszenia zawierają wiele zdjęć, szczegółowe opisy i możliwość skontaktowania się ze sprzedawcą.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Motoryzacja Machineryline.pl opinie