Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • Autoline
  • /
  • 2

Opinie o Autoline

autoline.com.pl

Cała Polska

Motoryzacja Autoline opinie
Jakość obsługi
4.68
Oferta
4.71
Poziom cen
4.61

Średnia ocen

4.67

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

28

dodanych opinii

 

Tomasz Jankowski / 2024-01-17

Autoline jest nie tylko giełda samochodów ciężarowych, ale również platformą do wyszukiwania części zamiennych według numerów katalogowych. Znalazłem tutaj części zamienne do mojego samochodu. Szybka i łatwa realizacja zaoszczędziły mi dużo czasu i nerwów podczas naprawy samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dąbrowski Mikołaj / 2024-01-04

Tutaj na pewno znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Naprawiałem swój samochód, i wszystkie części kupowałem wyłącznie tutaj. Bardzo wygodne, że znalazłem wszystko w jednym miejscu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Szymański Lesław / 2023-12-24

Dla mojego biznesu związanego z dostawą, musiałem zakupić nowy dostawczak. Przejrzałem kilka stron w poszukiwaniu odpowiednich opcji, aż wybór padł na Autoline i nie zawiodłem się. Strona wygląda dobrze wyszukiwanie jest wygodne, a dzięki szczegółowym filtrom szybko udało mi się znaleźć odpowiedni model.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lewandowski Kazimierz / 2023-12-20

Posiadając własny warsztat samochodowy, regularnie potrzebuję różnych części do wykonania cleceń. W tym regularnie pomaga mi AutoLine. Kupuję wszystko czego potrzebuje tutaj. Na portalu można znaleźć części nawet do najrzadszych modeli. Dla mnie ta strona to prawdziwe odkrycie. Prawdopodobnie nadal będę z niej korzystać.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.00

Perepilka Wojciech / 2023-12-04

Wyjeżdżaliśmy z Ukrainy, potrzebowaliśmy usług transportowych, znaleźliśmy korzystną ofertę na autoline. Platforma online działa w wielu krajach europejskich, więc jeśli jesteś przyzwyczajony do korzystania z autoline i często podróżujesz, możesz korzystać z ich usług w dowolnym kraju.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Kochmarek Michał / 2023-12-02

Każdy kupujący podchodzi do zakupu sprzętu ze szczególnym ryzykiem i obawą, ponieważ można stracić bardzo dużą sumę pieniędzy, dostając "kota w worku". Platforma handlowa autoline.com.pl zwróciła moją uwagę swoim podejściem do obaw klientów o bezpieczeństwo, dzięki przejrzystej komunikacji ze sprzedawcami, którzy są dokładnie weryfikowani, zdajesz sobie sprawę, że nie spotkasz oszustów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Vujcik Jan / 2023-11-27

Jestem imigrantem z Ukrainy. Na giełdzie udało mi się wynająć samochód i wykorzystać go do moich potrzeb. W innych miejscach zostałem odrzucony z jakiegoś powodu, ale tutaj od razu dostałem umowę, wszystkie niezbędne formalności zostały załatwione. Teraz zabrałem rodzinę i zwróciłem samochód. Zastanawiam się nad kupnem samochodu przez Autoline.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Bereutov Mikhail / 2023-11-24

Na rynku można nawet kupić lokomotywę, jeśli mówimy o liczbie rodzajów maszyn na rynku. Osobiście bardzo lubię tę odmianę. Odkryłem ten wspaniały rynek i od czasu do czasu przychodzę tutaj w poszukiwaniu korzystnych ofert. Warto również powiedzieć, że wygląd giełdy jest przyzwoity, a interfejs wygodny.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Motoryzacja Autoline opinie