Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • Autoline
  • /
  • 1

Opinie o Autoline

autoline.com.pl

Cała Polska

Motoryzacja Autoline opinie
Jakość obsługi
4.76
Oferta
4.72
Poziom cen
4.56

Średnia ocen

4.68

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

25

dodanych opinii

 

Wiesław Jagodzinowicz / 2024-06-16

W samochodzie ciężarowym IVECO EuroCargo zaistniała konieczność wymiany klocków hamulcowych. Natknąłem się na tę stronę internetową w wyszukiwarce. Na portalu znajduje się sporo ogłoszeń, w tym szeroki wybór części zamiennych do samochodów ciężarowych. Transakcja przebiegła pomyślnie, zdjęcia odpowiadały faktycznemu stanu części.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Pan Roman / 2024-06-10

Skorzystałem z portalu, aby kupić kilka minibusów w celu uzupełnienia floty firmy transportowej. Na stronie jest bardzo duży wybór ogłoszeń, czasami nawet za duży. Dobrze, że można porównywać ogłoszenia ze sobą. To zdecydowanie pomogło mi szybciej podjąć decyzję i zaoszczędzić dużo czasu. Obsługa na solidną 5.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Daniel Pietrowski / 2024-05-24

Witryna usatysfakcjonowała mnie działającym szczegółowym filtrem wyszukiwania. Dzięki niemu udało mi się szybko znaleźć opony do samochodu o odpowiednim rozmiarze i niezbędnych parametrach. Raz sumując, ten portal ma dość przyjazny dla użytkownika interfejs i prostą nawigację.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Maciej / 2024-05-14

Ostatnio kupiłem opony do busa, jestem zadowolony, zdjęcia odpowiadają rzeczywistości, długo czekałem na odpowiedź od sprzedawcy, to jedyna rzecz, która mi się nie spodobała, ale po krótkim milczeniu odezwał się i odpowiedział na wszystkie nurtujące pytania. Nawet podpowiedział jakie opony będą lepsze dla mojego busa. POLECAM
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michał / 2024-05-10

Ogólnie jestem zadowolony ze strony, wygodny interfejs, ale niestety nie znalazłem od razu jak zmienić nie znalazłem od razu, jak dodać kilka języków do opisu ogłoszenia
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Damian / 2024-05-05

Korzystam z tego marketplace od dwóch lat. Mogę powiedzieć, że Autoline odpowiada mi w 100%. Jest tam ogromny wybór sprzętu i można porównywać ogłoszenia. Funkcje interfejsu zawsze były dla mnie ważne. Więc za każdym razem gdy potrzebuję kupić części zamienne albo coś innego to Autoline w mojej liście jest na pierwszym miejscu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Robert Grdeń / 2024-04-14

Wziąłem minimalny pakiet na testy. Nie jest źle. Z pewnością można pracować z portalem. Polecam pisać opis po Angielsku
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Marek Olszewski / 2024-04-10

Cały proces rejestracij przebiega szybko. Nie ma nic do zarzucenia. Fajnie by było jakoś przyspieszyć moderację ogłoszeń.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Sławomir R. / 2024-04-03

Wygodny portal, łatwo dodawać ogłoszenia. Najwazniejsze - można szybko się dodzwonić do opiekuna handlowego
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Nowak Bogdan / 2024-03-12

Potężna giełda międzynarodowa, najlepsze oferty w całej Europie zarówno cenowo jak i asortymentowo. Mają lokalne przedstawicielstwo w Polsce, co jest dużym plusem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kowalczyk Jarosław / 2024-02-27

Zakupiłem samochód na tej platformie. Strona nie różni się niczym od innych podobnych, ale to raczej jest bardziej na plus. Cieszy fakt, żesą tutaj sprawdzeni sprzedawcy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Wiśniewski Bronisław / 2024-02-20

Niezły serwis. M,ożna tutaj znaleźć wszystko. Ogłoszeń jest całkiem sporo, mnóstwo różnych opcji. Podoba mi się możliwość porównywania ogłoszeń - to naprawdę ułatwia i przyspiesza wybór odpowiedniego sprzętu. Jednak są pewne kwestie, które mi nie posawały. To filtrowanie mogło by być bardziej precyzyjne. Ale ogólnie wszystko super. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.67

Nowak Bogdan / 2024-02-17

Korzystam z AutoLine od wielu lat. Nie spotkałem jeszcze tak łatwej do użytkowania strony. Interfejs jest zrozumiały. Zawsze cieszy duży wybór i zweryfikowani sprzedawcy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.00

Adrian Kowalczyk / 2024-02-07

Zakup opon i felg był udany. Znalezione komponenty byli zgodne z opisem, a realne zdjęcia pomogły dokonać właściwego wyboru. Kupiłem bezpośrednio od właściciela.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Łukasz Grabowski / 2024-02-03

Używam Autoline.com.pl do zamawiania części zamiennych i mogę stwierdzić wysoki profesjonalizm sprzedawców. Pytania są rozwiązywane szybko, a jakość towarów odpowiada opisu. To naprawdę oszczędza czas w znalezieniu odpowiednich części.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Rafał Adamczyk / 2024-02-01

Wynajęcie minibusa przebiegło bezproblemowo. Prosty proces zamieszczania ogłoszenia, oraz duże zainteresowanie klientów zaowocowały szybką transakcją. Zauważyłem, że moje usługi zostały docenione. Niestety nie ma widocznych zdjęć potencjalnych klientów i nie wiem czasami komu wynajmuję!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.00

Krzysztof Marek / 2024-01-30

Kupiłem ciężarówkę na Autoline, która spełniała moje wymogi. Bogaty wybór marek i modeli, szczegółowe opisy, oraz możliwość porównani, sprawiają, że proces wyboru jest maksymalnie uproszczony. Strona jest wygodnym narzędziem w poszukiwaniu pojazdów użytkowych. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

Tomasz Jankowski / 2024-01-17

Autoline jest nie tylko giełda samochodów ciężarowych, ale również platformą do wyszukiwania części zamiennych według numerów katalogowych. Znalazłem tutaj części zamienne do mojego samochodu. Szybka i łatwa realizacja zaoszczędziły mi dużo czasu i nerwów podczas naprawy samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dąbrowski Mikołaj / 2024-01-04

Tutaj na pewno znajdziesz wszystko, czego potrzebujesz. Naprawiałem swój samochód, i wszystkie części kupowałem wyłącznie tutaj. Bardzo wygodne, że znalazłem wszystko w jednym miejscu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Szymański Lesław / 2023-12-24

Dla mojego biznesu związanego z dostawą, musiałem zakupić nowy dostawczak. Przejrzałem kilka stron w poszukiwaniu odpowiednich opcji, aż wybór padł na Autoline i nie zawiodłem się. Strona wygląda dobrze wyszukiwanie jest wygodne, a dzięki szczegółowym filtrom szybko udało mi się znaleźć odpowiedni model.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja Autoline opinie