Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ozonee
  • /
  • 1

Opinie o ozonee

ozonee.pl

Zielona Góra

Zakupy ozonee opinie
Asortyment
4.05
Dostawa
4.16
Łatwość zamawiania
4.26
Obsługa i reklamacje
3.95
Poziom cen
4.17

Średnia ocen

4.12

w skali od 1 do 5.

 

Monika / 2024-02-26

Świetne produkty w świetnej cenie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2024-02-20

Wszystko w najlepszym wydaniu. Towar ok. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elwira / 2024-02-14

Polecam sklep, stale kupuję kurtki z tej firmy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roseanna / 2024-02-09

Wow, amazing blog layout! How long have you ever been blogging for? you make running a blog look easy. The entire look of your website is great, let alone the content material! You can see similar: https://crystallon.top and here https://crystallon.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Dennis / 2024-02-09

Wow, awesome blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging look easy. The entire look of your site is magnificent, as neatly as the content material! You can see similar: https://evolusta.top and here Evolusta.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Crystle / 2024-02-09

Wow, wonderful blog structure! How long have you been blogging for? you made blogging glance easy. The whole glance of your website is wonderful, let alone the content! You can see similar: Celestique.top and here https://celestique.top
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Ewa / 2024-02-01

Towar dobrej jakości, szybko dostarczony. To mój kolejny zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzegorz / 2024-01-25

Negatywna. Odesłana odzież. Email zwrotny od firmy że nie przyjmą zwrotu. Jeszcze trzeba zapłacić żeby odesłali to co faktycznie się kupiło. Jeśli nie wpłacisz to naliczają kasę za magazynowanie porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Leszek / 2024-01-23

Jestem naprawdę zadowolony, kurtka super. Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Julita / 2024-01-15

Zdecydowanie polecę ten sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2024-01-12

Udany zakup, dres zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2024-01-04

Super kurtki, ciepłe i wygodne, na pewno jeszcze wrócę do tego sklepu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Szybka dostawa

Kamila / 2024-01-04

Uwaga oszuści nie oddają pieniędzy za zwrot‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Mija 3 tygodnie zwrotu brak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Uwaga oszuści nie oddają pieniędzy za zwrot‼️‼️‼️‼️‼️‼️

Tomek / 2024-01-02

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Norbi / 2023-12-23

Wszystko na czas ,zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sylwia / 2023-12-22

Polecam ! Świetna kurtka ,szybka wysyłka, super kontakt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2023-12-21

Towar zgodny z opisem, dobra obsługa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kinga / 2023-12-19

Oszuści !! Nie oddają pieniędzy za zwrócone produkty. \r\nPierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie . Sprawa zgłoszona do odpowiednich instytucji.

Radek / 2023-12-18

Jak zawsze wszystko ok.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krysia / 2023-12-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupionych produktów oraz z całego przebiegu transakcji.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2023-12-13

Genialne zakupy. Dobre ceny. Kurtki bardzo dobrej jakości.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Alicja / 2023-12-11

Wszystko super, bardzo szybka dostawa. Zamówione rzeczy, bardzo fajnej jakości. To już moje kolejne zakupy w tym sklepie dla syna. Obydwoje wystawiamy ocenę najwyższą.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rado / 2023-12-09

Jak zwykle szybko. Rozmiar dobry. Jakość wykonania OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Darek / 2023-12-07

Wszystko super, kurteczka rewelacja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Lidia / 2023-12-05

Wg mnie ten sklep to oszuści. Działają ok jeśli zamawiasz towar i nie zwracasz. W momencie zwrotu sami łamią swój regułami i prawo. Minęło 14 dni, środków nie zwrócili. Daję im czas do piątku- jeśli nie to zgłaszam sprawę na policję.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

brak

Wady

brak zwrotu środków za zwrócone produkty, nie odpisują na maile.

Extra informacje

Karol / 2023-12-05

Szybko i sprawnie. Wszystko w najlepszym porządku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Były klient / 2023-12-05

Tragedia i oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Brak zwrotu pieniędzy za zwrot, łamanie własnego regulaminu i prawa zakupionego towaru na odległość

Extra informacje

Izabella / 2023-12-04

Sklep nie zwraca pieniędzy za zwrócone przedmioty. Czekam 2 miesiące na zwrot. Payu udaje że coś robii, jednak ani ozonee ani payu nie robią nic w temacie zwrotu. Nie polecam, jeśli szanujecie pieniądze i swoją pracę ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Brak zwrotu środków za zwróconą przesyłkę

Extra informacje

Brak zwrotu środków za przesyłkę

Justyna / 2023-11-27

Kurtka idealna. Ciepła a przy tym bardzo lekka. Jakość idealna. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

bozena / 2023-11-22

Towar zgodny z opisem ,dobra jakość i cena. Szybka dostawa .Serdecznie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość i cena

Wady

Brak

Extra informacje

Ela / 2023-11-14

Drugi raz kupuję w tej firmie kurtkę zimową. I kurtka i obsługa super ! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarek / 2023-11-08

Jestem fanem Waszej marki. Jak zawsze wszystko było ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-10-30

Wszystko szybko i sprawnie ;-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2023-10-27

pracownicy działu Obsługi Klienta nie umieją odczytać maili od klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

BRAK

Wady

ZAŁATWIENIE SPRAW NA ODPIER..... L.

Extra informacje

NIE POLECAM ZAKUPU.

Kamila / 2023-10-27

Przepiękna kurtka . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dagmara / 2023-10-19

Szybka realizacja, kurtka z dobrej jakości materiałów, polecam zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sławek / 2023-10-13

Jak zwykle OK. Gorąco polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ala / 2023-10-09

Kurtka mega i jakość wykonania i materiał. Rozmiar zgodny z tabela, co jest teraz bardzo rzadkie. Rzetelność i profesjonalizm.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kris / 2023-09-28

Jest to mój ulubiony sklep w którym robię bardzo często zakupy. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2023-09-18

Wszystko dobrze, szybko i sprawnie. Super sklep i towar :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-09-11

Sprawna ,szybka realizacja zamówienia, jakość wykonania zamówionych kurtek bardzo dobra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2023-09-04

Koszulki dla syna, bardzo dobrej jakości - nie jest to pierwszy zakup z tego sklepu Gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2023-08-23

Kurtka jest bardzo ładna. Rozmiar odpowiedni. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dawid / 2023-08-14

Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem, jestem bardzo zadowolony z obsługi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2023-08-03

Wiarygodna firma, wszystko zgodne z zamówieniem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2023-07-24

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo, Polecam sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Hanna / 2023-07-10

Kupiłam bluzę ,dobra gatunkowo, rozmiar idealny. Bardzo szybka dostawa. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2023-07-06

Zawsze szybko, dobry towar. Nie ma problemu ze zwrotem gdy rozmiar nie pasuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2023-06-30

Towar otrzymałam zgodnie z zamówieniem ,koszulki zgodne z opisem ,mój syn bardzo lubi w nich chodzić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

sławek / 2023-06-28

Nie polecam tej firmy, jakość fatalna,koszula męska przyszła z dziurą.Napisałem maila zgodnie z instrukcją 8 czerwca,do dnia 28 czerwca żadnej reakcji.Brak kontaktu tel. ze zwrotami.Pani ze sklepu internetowego zaleca pisać maile do zwrotów.Pierwszy i ostatni zakup w tej pseudo firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

brak

Wady

brak kontaktu ze zwrotami,reklamacjami

Extra informacje

Sławek / 2023-06-26

Ubrania dobrej jakości w rozsądnej cenie. Szybka wysyłka, brak problemów ze zwrotem części zamówienia. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2023-06-22

Bez zarzutu, super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aneta / 2023-06-20

Szybka dostawa ,towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Magda / 2023-06-13

Jestem bardzo zadowolona. Na pewno zostanę stałym klientem. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Robson / 2023-06-12

Dres rewelacyjny !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Irek / 2023-06-09

Na razie bez zastrzeżeń. Mam nadzieję, że tak już pozostanie...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Grzesiek / 2023-06-05

100 % Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sabina / 2023-06-02

Sklep wywiązujący się z zamówień, zawartość towaru jak na stronie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2023-05-31

Wszystko było ok. Spełniło moje oczekiwania !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-05-30

Szybka realizacja zamówienia, zgodna z przewidywanym czasem doręczenia. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Krystian / 2023-05-29

Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2023-05-22

Jedna wielka tragedia. Ubrania jakościowo jedynie nadają się na śmietnik. Materiał dno. ! Zrobiłam większe zakupy i wszystko co dostałam poszło do zwrotu. Masaaakraaa... Omijajcie dalekim łukiem. Nie wiem skąd te pozytywne komentarze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

Basia / 2023-05-19

Dostawa szybko, produkty będę mogła ocenić w czasie noszenia, używania. Pierwsze wrażenie bardzo dobre , ładne i solidne wykończenie , każda nitka „ na swoim miejscu”, dbałość o detale !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2023-05-18

Towar nie spełnia oczekiwań. W opisie kurtka letnia a przyszła zimowa. Tandetne wykonanie tyle warte co kosztuje. Długi czas na zwrot pieniędzy. Oczywiście nie oddają pieniędzy za przesyłkę. Nie polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Joanna / 2023-05-17

Kupiłam leginsy, wysyłka już po dwóch dniach, towar zgodny ze zdjęciem, super produkt, leginsy jak druga skóra, nic się nie zwija, super się prezentują, polecam i na pewno jeszcze do Państwa powrócę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Materiał i look

Wady

Brak

Extra informacje

Kinga / 2023-05-17

Atrakcyjny towar w dobrej cenie. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2023-05-17

Odzież bardzo niskiej jakości, prujące się wykończenia, nieelastyczny materiał dresu, zacinający się zamek błyskawiczny. Brak kontaktu po zakupie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Brak

Wady

Fatalna jakość

Extra informacje

Xardas / 2023-05-17

Zwróciłem towar 3 miesiące temu. Nie otrzymałem ani zwrotu towaru, ani pieniędzy. Nie odpisują na maile, ani nie odbierają telefonów. \r\nCo do produktów wyglądają ładnie, ale jakoś wykonania jest pozostawia wiele do życzenia. \r\n.

Bartek / 2023-05-16

Dres dostałem następnego dnia roboczego po wykonaniu zamówienia. Dobrze zapakowany i zabezpieczony. Produkt zgodny z opisem na stronie, wszystko przebiegło perfekcyjnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2023-05-15

Bardzo szybka realizacja . Bluza bardzo ładna i odpowiedni rozmiar .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Leja / 2023-05-15

Zwróciłam towar 19.04.23r. nadal nie widać zwrotów gotówki, telefonów nie odbierają, obsługa nie kompetentna. Po prostu nie warto, tak wygląda sprawiedliwość. Życzę dla pracowników tej firmy takiej samej sytuacji w życiu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
2.00

Mariola / 2023-05-09

Polecam, zawsze coś ciekawego w rozsądnych cenach można znaleźć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-05-05

Firma realizuje zakupy bardzo szybko i profesjonalnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2023-05-02

Towar zgodny z opisem. Rozmiar odpowiedni. Szybka wysyłka. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-04-24

Jestem zadowolona .Na pewno jeszcze coś tutaj kupię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Damian / 2023-04-17

Bardzo sprawna realizacja zamówienia . Ze zwrotem/wymianą towaru również nie ma większego problemu. Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aga / 2023-04-14

Świetne ceny, jestem bardzo zadowolona. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2023-04-11

Wszystko ok !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Basia / 2023-04-07

Terminowo i solidnie. Kurtka bardzo dobrze wykonana, rozmiar zgodny z opisem. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-04-04

Polecam sklep. Kupiłam 2 kurtki na zimę. Kurtki są super ,staranie uszyte i każdy się pyta gdzie je kupiłam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anna / 2023-03-31

Bluza zgodna z opisem, rewelacyjny kontakt ze sprzedawcą. Polecam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2023-03-30

Solidnie i tanio
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2023-03-29

Dziś rano dodałam opinię, że nie otrzymałam pieniędzy za zwróconą kurtkę. Pieniądze jednak otrzymałam po południu. Nie mam możliwości usunięcia poprzedniej opinii, więc piszę drugą. Firma jest ok. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko ok.

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2023-03-29

Zamówiłam dwie kurtki, jedną zostawiłam, drugą odesłałam 15 marca. Do tej pory nie otrzymałam zwrotu gotówki. Do sklepu nie mogę się dodzwonić
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa klienta dno

Extra informacje

Paulina / 2023-03-28

Bardzo szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z jakości zamówionego towaru, dlatego od razu domówiłam kolejne kolory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-03-24

Do tej pory nie otrzymałam zwrotu gotowki za dwie kurtki ,brak odpowiedzi na e-mail, mesendzer, nie odbierają tel.NIE POLECAM!!!!!!\r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2023-03-24

Było to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie . Kilka razy już oglądałam produkty, ale bałam się się zamówić. Jestem jednak bardzo zadowolona z zakupu i szybkości realizacji zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirek / 2023-03-21

Bardzo fajny sklep:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-03-20

Polecam sklep znajomym .Super obsługa. Błyskawiczna realizacja zamówień
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Daniel / 2023-03-17

Jak zawsze szybka dostawa. Super 10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iza / 2023-03-16

Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyłka . Jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-03-15

Jak zwykle wszystko super! Wiosenne zakupki zrobione :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Artur Dworowski / 2023-03-13

Oszuści, odesłałem towar nie chcą zwrócic pieniędzy, brak możliwości kontaktu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Renata / 2023-03-13

Miła obsługa konsultantki, dobra jakość towaru, szybka dostawa, towar dobrze zapakowany. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Iwona / 2023-03-10

Paczka po 24h była już u mnie. Wielki plus za szybkość obsługi i bezproblemowe zamówienie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

szybka dostawa

Rafał / 2023-03-09

Super firma. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-03-07

Zamawiałam kilka razy, nigdy nie było problemów. Wszystko w najlepszym porządku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-03-03

Polecam z całego serca. Zamówienie wysłano ekspresowo. Żadnych problemów. Produkty zgodne z opisem w 100 %.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldi / 2023-03-02

Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marysia / 2023-02-28

Legginsy macie naprawdę super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-02-28

Solidna, rzetelna firma , godna polecenia, wszystko było w porządku, mam zaufanie do firmy i to na pewno nie moje ostatnie zakupy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-02-27

Wszystko zgodne z opisem + szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2023-02-27

Jestem bardzo zadowolona z zamawianych produktów. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiki / 2023-02-27

towar złej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

zła jakość

Extra informacje

Domis / 2023-02-27

Sklep poniżej krytyki spodnie S bluza L , nieprzyjemna obsługa na niskim poziomie , nie polecam same kłopoty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

żadna

Wady

chamska obsługa , towary niezgodne z opisem

Extra informacje

Krystian / 2023-02-24

Super kurtka ! Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2023-02-22

Bardzo zła komunikacja z klientem..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Zero

Wady

Extra informacje

Wojtek / 2023-02-20

Transakcja przebiegła sprawnie i jak najbardziej pozytywnie,polecam wszystkim!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bizu / 2023-02-19

Zamówiłam leginsy nr artykulu JS/YW88028. Po pierwsze - okropnie prześwitują i widać bieliznę w jakim kolorze by nie była. Po drugie - farbują i moje białe majtki, po użytkowaniu legginsów, stały się różowe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.80
Zalety

Wady

Prześwitują, farbują podczas ćwiczeń

Extra informacje

Marcin / 2023-02-14

Źle wybrałem rozmiar kurtki , ale nie miałem problemów ze zwrotem. Działanie profesjonalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Anita / 2023-02-09

Zrobiłam zakupy w tym sklepie dwa razy i jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2023-02-06

Zakupy szybko zrealizowane. Ciuchy zgodne z opisem. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roman / 2023-02-02

Wszystko OK !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Adrian / 2023-01-31

Realizacja zamówienia przebiegła ekspresowo, towar zgodny z opisem, a w dodatku ceny bardzo konkurencyjne. Z czystym sumieniem polecam sklep !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paulina / 2023-01-30

Firma godna polecenia. Zamówienie zrealizowane szybko, a jakość materiałów bardzo dobra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-01-26

Super ceny, szybka dostawa. Zamówiłem dwa rozmiary , bo nie byłem pewny ,który wybrać. Bezproblemowy zwrot.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarek / 2023-01-24

Na 5 zakupionych rzeczy o rozmiarze L każda rzecz w innym Roy nic się nie zgadza koszulki za ciasne sweter za duzy 2 rozmiary poeazka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.00

Kasia / 2023-01-24

Wszystko zgodne z opisem, zamówienie turbo szybko do mnie dotarło, ceny bardzo przystępne, jakość wykonania super, polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Renata / 2023-01-23

Cała procedura od momentu zamówienia do momentu realizacji przebiegła pomyślnie i zadowalająco. Dres super .Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-01-19

Zadowolony z zakupów. Polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Martyna / 2023-01-18

Paczka trafiła do mnie kolejnego dnia od zamówienia. Bardzo polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2023-01-17

Bardzo dobry sklep z dobrymi produktami ale zmieniłabym kurierów Dpd na inną firmę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dominika / 2023-01-17

Jest to najgorsza firma z której kiedykolwiek zamawiałam. Towar ( kurtka czarna, która nie jest kurtką a bluza) z zaniżona rozniarowka. Reprezentant firmy w rozmowie telefoniczniej butny i twierdzi że jak pani zakupiła to Pani problem jak pani zwróci. Wniosek koszta przesyłki graniczą z ceną rzekomej kurtki, bo wysyłka od nich 20.5 zł i zwrot też na koszt klienta to 41 złotych a towar 59.99. Nie polecam a wręcz odradzam tą cwaniacka firmę
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Same minusy

Extra informacje

Arogancja pracowników

Dominika / 2023-01-17

Jest to najgorsza firma z której kiedykolwiek zamawiałam. Towar ( kurtka czarna, która nie jest kurtką a bluza) z zaniżona rozniarowka. Reprezentant firmy w rozmowie telefoniczniej butny i twierdzi że jak pani zakupiła to Pani problem jak pani zwróci. Wniosek koszta przesyłki graniczą z ceną rzekomej kurtki, bo wysyłka od nich 20.5 zł i zwrot też na koszt klienta to 41 złotych a towar 59.99. Nie polecam a wręcz odradzam tą cwaniacka firmę
Zalety

Żadnych zalet

Wady

Same minusy

Extra informacje

Arogancja pracowników

Milena / 2023-01-17

Jestem miło zaskoczona :))) Fajne produkty w naprawdę niskich cenach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Czarek / 2023-01-16

Polecam! Daje 5 na 5
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marcin / 2023-01-16

Kupuję od paru lat w tym sklepie i się nie zawiodłem, wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Teresa / 2023-01-15

Jakość ubrań poniżej zera ! W lumpie jest lepszy poziom !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafał / 2023-01-15

Wszystko bardzo OK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2023-01-13

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Łatwy kontakt telefoniczny ze sklepem, uprzejma i fachowa pomoc w procedurze zwrotu poprzedniego zamówienia i szybki zwrot środków. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2023-01-13

100% satysfakcji! Już poleciłam koleżankom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

WG / 2023-01-13

Mój pierwszy zakup w tym sklepie udany - oby tak dalej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klient / 2023-01-12

Bardzo słabej jakości odzież. Komplet niedopasowany, dolna część bliska zamówionej rozmiarówce, a górna jakby o 3 rozmiary większa. Bardzo krótki czas możliwości zwrotu, dodatkowe wszelkie koszty przesyłki po stronie klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.25
Zalety

Wady

Abstrakcyjne koszty dotyczące zwrotu

Extra informacje

Brak informacji kiedy zostanie zrealizowane zamówienie

Wojtek / 2023-01-12

Jeden z moich ulubionych sklepów. POLECAM 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Weronika / 2023-01-11

Witam to moje drugie zamówienie w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Niestety tym razem dres okazał się być za duży i musiałam odesłać. Fajna jakość, bardzo dobrze wykonany
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Elżbieta / 2023-01-11

Zakupy udane :) Mąż jest zadowolony z zamówionych rzeczy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jerzy / 2023-01-10

Brak uwag, wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2023-01-10

Szukałam takich legginsów po galeriach i nie mogłam znaleźć. Ostatnio znajoma poleciła mi ozone no i strzał w 10! Idealne na siłke lub do biegania po domu. Oczywiście zrobiłam już zamówienie na kolejne!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Milena / 2023-01-10

Szukałam takich legginsów po galeriach i nie mogłam znaleźć. Ostatnio znajoma poleciła mi ozone no i strzał w 10! Idealne na siłke lub do biegania po domu. Oczywiście zrobiłam już zamówienie na kolejne!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2023-01-10

Kurtka zimowa w super jakości - Za tą cenę naprawdę się opłaca!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-01-09

Wszystko było ok z zamuwieniem na pewno zrobimy kolejne zakupy nie długo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tadeusz / 2023-01-09

Sprzedawca godny polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktoria / 2023-01-09

Jakość produktów bardzo dobra, realizacja zamówienia przebiegła dość sprawnie. Ogólnie jestem zadowolona z zakupów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Rafał / 2023-01-09

Nie polecam sklepu odnośnie zgłoszenia reklamacji i kontaktu! Zakupiłem towar, przysłali inny. Zgłosiłem to na Messengerze i ZERO ODZEWU! Próbowałem zadzwonić do nich pod wskazany nr. i połączenie nie może być zrealizowane (!!!) telefon mają wyłączony? Przecież to jakaś kpina! Będę musiał odesłać im towar i jeszcze zapłacić za zwrot. Absurd!
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Brak kontaktu ze sklepem - CAŁKOWITY!

Extra informacje

Natan / 2023-01-05

Jak za taką cenę bluzy bardzo dobre gatunkowo, no i duży wybór kolorów
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jarosław / 2023-01-05

To pierwszy mój zakup i zdecydowanie jestem zadowolony. Informacja i kontakt ze sprzedającym bardzo dobry. Szybka realizacja zamówienia a opis produktu zgodny z rzeczywistym wyglądem i rozmiarem. Polecam sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2023-01-04

Przy zwrocie pelnego zamowienia sklep oszukuje i nie zwraca poniesienych kosztow transportu, placi sie za przesylke podwojnie Zwrot pieniedzy trwa dluzej niz 14 dni, nie otrzymalam zwrotu pomimo informacji ze pieniadze zostaly wyslane i sklep nie chce pomoc tylko odysla do posrednikow
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

obsluga

Extra informacje

Michu / 2023-01-04

Zamówione ubrania spełniły moje oczekiwania. Nie mam uwag do sprzedawcy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Klaudia / 2023-01-04

Obsługa i jakość zamówionego towaru bez uwag.Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-01-04

Szybko, pozytywnie, zero problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mała A. / 2023-01-03

Materiały bardzo przyjemne w dotyku, duży wybór i rozsądne ceny. Dziewczyny polecam ten sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Krystian / 2023-01-03

Spodnie bardzo dobrej jakości, wymiary zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Waldemar / 2023-01-03

jeżeli chodzi o zakupiony towar, to wszystko w pożądku, ale kłopoty zaczynają się w przypadku reklamacji. Zakupiłem kurtkę zimową rozmiar XXL, przyszła XL . Wysłałem do reklamacji. Cisza. Zadzwoniłem do reklamacji, a pani mówi że reklamacja trwa 14 dni.Takie mają przepisy. Srodek zimy a pani zostawia mnie bez kurtki na dwa tygodnie. Wina jest ewidentna sklepu, bo towar został błędnie spakowany, ale mało rozgarnięta pani od telefonu ma tylko jedną wykutą na pamięć formułkę. Reklamacja trwa 14 dni. Nie polecam i chyba był to pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie. Jeszcze musiałem zapłacić przesyłkę za odesłanie kurtki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

obsługa klienta

Extra informacje

Paulina / 2023-01-03

Wpadł drugi zakup na tym sklepie i z pewnością nie ostatni. Ogólnie jestem zadowolona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

ULA / 2023-01-02

POLECAM SKLEP OZONE !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Remik / 2023-01-02

Produkt zgodny z opisem i rozmiarem no i do tego szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiola / 2022-12-30

Córcia zadowolona z prezentu dlatego polecamy sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-12-30

Towar zgodny z opisem - fachowa obsługa klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Małgorzata / 2022-12-29

Kupiłam już kilka rzeczy na Ozonee i jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wiktor / 2022-12-29

Wszystko bez zastrzeżeń towar spełnia moje oczekiwania dlatego polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Roni / 2022-12-28

Na każda negatywną opinie - od razu pare dobrych, żeby zamydlić oczy klientowi ! Nie polecam ! Jakość tragiczna ! Szmaty z lumpa są lepsze jakościowo niż u nich !!! Na zwrot pieniędzy sie nie doczekasz ! Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tragiczna jakość tkaniny

Extra informacje

Renata / 2022-12-28

Fajny kontakt ze sklepem , wszystko dotarło do mnie tak jak miało być. Dresy pasują , a bałam się , że nie trafię z rozmiarem .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magdalena / 2022-12-28

Kolejny raz jestem bardzo zadowolona z zamówionych ubranek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotr / 2022-12-27

Bardzo dobra jakość kurtki zimowej, za tą cenę naprawdę się opłacało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Tomasz / 2022-12-27

Szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-12-27

Koleżanka poleciła mi ten sklep i się nie zawiodłam ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Joanna / 2022-12-23

Bardzo polecam korzystałam pierwszy raz i super szybka wysyłka ,kurtka świetna ❤
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Arkadiusz / 2022-12-23

Jak zawsze beż uwag, mega polecam - Paczka starannie zapakowana bardzo szybko dotarła do nas.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

elena / 2022-12-22

Okropna obsługa, zamówiłem czarną kurtkę i dres, kurtka została wysłana w kolorze białym, a garnitur to nie ten model. Nie polecam tej strony nikomu. Same recenzje są dobre. W rzeczywistości jest to katastrofa.
Zalety

Nie ma ich tu

Wady

oszuści

Extra informacje

Basia / 2022-12-22

Jestem bardzo zadowolona. Szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. Bluza super ! Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2022-12-22

Bez uwag, daje 5!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Karolina / 2022-12-21

Polecam czarne legginsy za 39,99 koleżanki też już zamawiają :))))))
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2022-12-21

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, udało się zdarzyć przed świetami. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Wanda / 2022-12-20

Kurteczka zimowa ładnie uszyta. Mąż jest bardzo z niej zadowolony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paweł / 2022-12-20

Polecam gorąco ten sklep, kurtka dobrej jakości, fachowa obsługa, szybka wysyłka. Wszystko super !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-12-20

Szybka realizacja zamówienia i dobrej jakości ubrania. To moje drugie zamówienie i znowu na prezent . Obdarowany zadowolony .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Angelika / 2022-12-20

Kupuję u nich już od paru lat, wszystko super
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-12-19

10/10! Jednym słowem polecam ten sklepik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-12-19

Zamawiałam 3 razy w ostatnim miesiącu i wszystko było ok. Rzeczy super, no i rozmiary pasowały z podanymi w ofercie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Filip / 2022-12-19

Dobry kontakt z sprzedającym. Bardzo szybka wysyłka. Towar 10/10
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-12-16

Sklep oszukuje na rozmiarówce! Oryginalne metki tak poobcinane, powydrapywane, powycinane, po prostu spreparowane, żeby nie było widać pierwotnego rozmiaru i ponaklejane na wierzch nowe naklejki z nowym wymyślonym rozmiarem! Zamówiłem 3 sztuki spodni dresowych xl i wszystkie były tak przerobione - oszukane! (mam zdjęcia tych perfidnych, a zarazem śmiesznie wykonanych oszustw!) Wszystkie były zdecydowanie za małe, przynajmniej o dwa rozmiary! TRAGEDIA! JAK TAK MOŻNA?! Czegoś takiego jeszcze w życiu nie widziałem!
Zalety

Wady

Oszustwo na rozmiarówce

Extra informacje

Dawid / 2022-12-16

Polecam sklep !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Kasia / 2022-12-15

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i szybko !! Zakupiona kurteczka przepiękna i super ciepła !! Polecam gorąco!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Łukasz / 2022-12-14

Super. Jestem bardzo zadowolony. Ceny super. Obsługa sprzedaży , wysyłka super. Trzymać tak dalej
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jezusek / 2022-12-13

Niestety. Jak to Ozoone. Super foty w aspekcie pragmatycznym i ocenie organoleptycznej przedmiot - wiele do życzenia. Ok, jest akceptowalnym ale nie za takie pieniądze. A najbardziej żenującym jest weryfikacja opinii klientów na stronie ozoone ..:). Złych po prostu nie dopuszczają... Nieprawdopodobnie w wieku XXI ale naprawdę prawdziwe:). Cenzuro izoobe! Żenada!
Zalety

Jest akceptowalny.

Wady

Nie za takie pieniądze ????

Extra informacje

Jola / 2022-12-13

Paczka bardzo szybko przyszła, kurtkę noszę już drugi miesiąc i wszystko z nią w porządku. Bardzo ładna, taka jak na zdjęciach. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2022-12-13

Każde zamówienie które złożyłem było zrealizowane bardzo szybko, wszystko zgadzało się z opisem i zdjęciami. Zawsze jestem bardzo zadowolony
Zalety

Wady

Extra informacje

szybko , zgodnie z opisem

Karolina / 2022-12-09

Super pod każdym względem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Paula / 2022-12-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Miła obsługa telefoniczna. Kurtka piękniejsza niż na zdjęciu. Jakość i wykonanie bardzo staranne. Polecam z całego serca !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Bożena / 2022-12-06

Bardzo polecam. Spodnie naprawdę dobrej jakości. Przesyłka expresowa :-) Syn wystrojony, mama zadowolona :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Pati / 2022-12-05

Tragiczna obsługa klienta, w ogóle im nie zależy aby klient był zadowolony i zamówił u nich coś ponownie. Uczcie się na moim błędzie i nie kupujcie. Otrzymałam wadliwe ubrania i sklep nie poczuwa się do winy. Wybielają się tym pisząc że to moja wina ponieważ spodnie nie zostały dopasowane do sylwetki co nie jest prawdą (jestem szczupłą osobą).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wszystko od czasu realizacji zamówienia po reklamacje

Extra informacje

Daro / 2022-12-02

Polecam wszystkim ! Jakość towaru, fason i obsługa - rewelacja!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Przemek / 2022-11-28

Wszystko ok ! Polecam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Magda / 2022-11-24

Szybka dostawa i super produkt. Dziękuje :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Dorota / 2022-11-24

Odradzam! Ubrania ładne i na tym się kończy.. Bardzo słaba jakość produktu. Zakupiłam kurtkę zimową , po 4 miesiącach odpadły guziki, następnie suwak się zepsuł. Odesłałam kurtkę na reklamację, załączając 3 guziki które odpadły. W 14-tym dniu dostałam zwrot kurtki, bez żadnego dokumentu, chociażby co zostało wykonane.. Naprawili suwak i przyszyli 1 z guzików. Po moich próbach meilowych, dostałam informację, iż wszystko zostało zrealizowane zgodnie z reklamacja. Natomiast do 2 zagubionych guzików nie odnoszą się.., nie odbierają telefonu, na pytanie nie odpisują. Nie dość, że na własny koszt wysłałam reklamowany towar to teraz muszę dokupić guziki i sama sobie je wszyć. Zagubili 2 guziki i każdą się bujać, zero obsługi klienta! Brak wyjaśnienia
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Fatalna obsługa klienta

Extra informacje

Daria / 2022-11-23

BRAK ZASTRZEŻEŃ, PROFESJONALIZM I SZYBKA OBSŁUGA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marta / 2022-11-22

Wszystko zgodnie z zamówieniem, sprawnie i na czas, ze zwrotem towaru jak i pieniędzy też nie było problemów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Szymon / 2022-11-18

Jak zwykle szybko i sprawnie .Towar zgodny z opisem . Dziękuję
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ewa / 2022-11-17

Zamówienie dotarło szybko, dobrze zapakowane, bluzę bardzo lubię i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Sonia / 2022-11-16

Wszystko zgodne z opisem, prawidłowy rozmiar, gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy ozonee opinie