Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • butik la vie
  • /
  • 1

Opinie o butik la vie

Siemianowice Śląskie

Zakupy butik la vie opinie
Asortyment
4.03
Dostawa
4.16
Łatwość zamawiania
4.09
Obsługa i reklamacje
3.77
Poziom cen
3.91

Średnia ocen

3.99

w skali od 1 do 5.

 

maja / 2024-02-26

polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna M. / 2024-02-13

Skuszona na FB, zrobiłam pierwsze zakupy na transmisji. Robiłam już w innych miejscach ale tu pierwszy raz, fajne sympatyczne dziewczyny, przez telefon wyjaśniły mi parę pytań. Zamówiłam kilka rzeczy z czego dwie musiałam oddać po prostu zły rozmiar, zwrot jak najbardziej. Po zakupach w sumie dopiero się wgłębiłam w przeczytanie opinii, hmm rozumiem że mogą być negatywne ale to mam poczucie że to jakiś inny sklep, albo może zmieniła się kadra pracownicza, bo obsłużona byłam super, bez zarzutu kontakt. Jak komuś nie podobają się ubrania czy jakość niech zwróci. Z 5 rzeczy zostawiłam 3 i jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Obsługa, szybki kontakt

Wady

Zwrot na bon dla jednych na plus, innym na minus

Extra informacje

Szyba wysyłka

Agnes / 2024-02-09

Jak super że was odkryłam! Niesamowita energia i pozytywna atmosfera na transmisji. Prowadząca Jola właścicielka świetna babeczka, zazdroszczę figury az miło popatrzeć że kobieta w wieku dojrzałym dba o sobie i że jej się chce. Świetnie doradza jak się ubrać, przygotowuje całe stylizacje, tyle razy się przebiera i jak szybko, naprawdę byłam w szoku. Ubrania są bardzo dobrej jakości, nie są najtańsze ale tez nie najdroższe.Niesamowicie szybko wysyłka paczki i tak samo szybko odpisuja na wiadomości.Zagłębiłam się w temat że maja tez sklep internetowy a tam to już w ogóle same perełki. Gdybym tylko bliżej mieszkała to chętnie bym robiła zakupy w sklepie stacjonarnym ale na wysyłkę też można i jestem pozytywnie zaskoczona. Jeszcze nic nie zwracałam z transmisji bo nie mam takiej potrzeby ale wiem ze można, zwrot na bon ważny miesiąc a jak potrzeba to i dłużej bo właścicielka nie robi nikomu trudności.Generalnie wszystko jasne i oczywiste i widać że tam jest dużo serca i zaangażowania w prace i w kontakt z klientkami. Polecam bardzo i cieszę się że was poznałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Extra ubrania, pięknie pokazane, super jakość, szybka wysyłka, szybki kontakt

Wady

Narazie złego słowa nie powiem a wręcz przeciwnie

Extra informacje

Natalia / 2024-02-08

Gdzie się podziały liczne negatywne opinie o tym sklepie? A uzbierało się tego sporo. Moje zakupy do tej pory były bardzo nietrafione. Jestem niezadowolona z kiepskiej jakości materiału i wykonania. Dotyczy to kilku ubrań m.in. spodni, dresu, sukienki i body. Nie mogę dokonać zwrotu bo musiałabym wymienić na bon, czyli ponowny zakup to ponowne rozczarowanie. Pyskata właścicielka to duży minus, ale to juz osobna sprawa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Kolorowo

Wady

Mierna jakość

Extra informacje

Kilkakrotne

Basia / 2024-02-01

Świetny sklep, super ubrania jakościowe, ceny adekwatne do jakości oraz prezentowanego stylu, profesjonalna obsługa, bardzo szybkie wysyłki, bardzo dobry kontakt z klientem.Jestem od niedawna i napewno zostanę na dłużej.Polecam zarówno transmisje jak i sklep internetowy bo tam tez już kupuje i jeszcze się nie zawiodłam.Tak trzymajcie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Kasia77 / 2024-01-16

Nie wiem skąd takie negatywne opinie o tym sklepie.Nic tu nie pasuje bo kupuje od kilku miesięcy zarówno na transmisjach jak i w sklepie internetowym i nigdy nikt mnie nie oszukał.Łatwo się zwraca produkty,nie ma problemu ze zwrotem,towar bardzo dobrej jakości,pomocna obsługa,uczciwi ludzie pracują na wysokim poziomie obsługi.Skoro towar złej jakości to dlaczego ktoś nie zwraca tylko pisze że nie chcą przyjąć zwrotu?Ja bym poszła z tym na policję albo do rzecznika praw konsumenta skoro by mnie ktoś oszukał.Czytam i nie wierzę co ludzie potrafią zrobić.Przykre bardzo bo znam ten sklep i nigdy nic złego mnie tam nie spotkało a wręcz przeciwnie.Trzymam za Was kciuki bo nie zasługujecie na krzywdzące słowa.Wszystkie dziewczyny są super a właścicielka przemiła kobieta.Tak bardzo ludzka że aż serce mnie boli jak czytam te wszystkie złe rzeczy.Polecam ten sklep 100% zadowolenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Super jakość ubrań, obsługa na wysokim poziomie, nie ma problemu ze zwrotem , szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Magdalena / 2024-01-16

Pomimo zapewnień sklepu to wciąż kiepska jakość. Nawet w przypadku drogich produktów o tak zwanej jakości premium. Zwroty są problematyczne, uzależnione od dobej woli właścicielki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Transmisje

Wady

Jakość

Extra informacje

Krótki czas użytkowania

A.K. / 2024-01-14

Dość długo przyglądałam się transmisją tego butiku. Zaryzykowałam i wsumie zostałam. Jeżeli chodzi o jakoś rzeczy coraz lepsza. Jeżeli chodzi o cenę czasem naprawdę wygórowana. Sprawdzone na innych transmisjach. Teraz sklad z kaszmirem żadna atrakcja. Ale mam wrażenie że przez to podnoszone są ceny, gdzie u innych jest normą kaszmir. Ale rzadko można spotkać taka atmosferę, przygotowane stylizacje pokazują tylko i wyłącznie profesjonalizm właścicielki i dziewczyn. Nie są nastawione na ilość a na zadowolenie klientki że stylizacji. To mnie ogromnie zaskoczyło na plus. Widać jak ten butik ewouluje z transmisji na transmisję dlatego skradł moje serce. Jak każdy ma swoje plusy i minusy Ale pamiętajmy że jeszcze się nie urodził taki który cały świat zadowolił. Także życzę powodzenia i z całego serca polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Rozwijający się butik

Wady

Czasami ceny.

Extra informacje

Jola - właściciel LaVie / 2024-01-09

Pani Natalio, jeśli kupiła Pani już kilka rzeczy i jest Pani niezadowolona z produktów, odchodzących od jakości, bądź wystąpiły wady przyjmujemy reklamacje. Wystarczy zadzwonić, napisać wiadomość i zawsze znajdujemy rozwiazanie. Jeśli kupując t-shirt zauważa Pani, że ma krzywy szew, również można nam to zgłosić, mogło się równie dobrze zdarzyć, że my jako pracownicy, tego nie zauważyłyśmy. Są Panie, które mają nasze rzeczy przez lata, laserów po 6-8 sztuk w przeróżnych kolorach, zawsze mówiłyśmy i nigdy nie ukrywałyśmy że bluzka typu laser, to najprostsza i najbardziej basic bluzka również w takiej cenie. Metki są przypięte nasze, a składy i produkcja są wszyte wewnątrz ubrań a jeśli ich nie ma to nie z naszej winy. Przyjmujemy niezadowolenie i Pani rozczarowanie. Ale tak jak wspomniałyśmy wcześniej, jeśli taki problem faktycznie wyniknął wystarczyło się z nami skontaktować i najzwyczajniej złożyć reklamację. Pozdrawiam Jolanta Maksymiak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2024-01-08

Faworyzowanie niektórych klientek i kąśliwe uwagi wobec innych to jedno. Ja jestem rozczarowana jakością ubrań. Sukienka dzianinowa prązkowana ( 169 zł )puściła oczka po 4 założeniach, t-shirty krzywo uszyte, nie wspominając o laserach, sukienki bardzo słabo wykończone. Metki oderwane, tajemnica skąd pochodzą te ubrania. Poliester w swetrach % prawie 100.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Ubrania

Wady

zła jakość

Extra informacje

krótki czas użytkowania

Staly obserwator / 2023-12-28

Moja opinia będzie dotyczyła sprzedaży podczas transmisji online.Od dłuższego czasu obserwuje sposób w jaki prowadzona jest sprzedaż. Po pierwsze jest grupa klientek które są faworyzowane i zawsze mogą liczyć na zakupy poza kolejnością, nie muszą stosować zapisów regulaminu ( otrzymują towar zanim podany jest numer), zakup na wyprzedażach graniczy z cudem, pomimo stosowania systemu selmo towar otrzymują osoby "ze stałej grupy", brak przejrzystości a jeśli ktoś odważy się zwrócić uwagę narażony jest na uszczypliwe i ironicznie uwagi od prowadzącej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

Dobra prezentacja towaru, różnorodność asortymentu

Wady

Pomimo systemu selmo brak przejrzystości sprzedaży

Extra informacje

Ania F / 2023-12-22

Trafiłam do Lavie dzięki koleżance z pracy, miała piękna koszulę. Mieszkam w Siemianowicach ale nigdy nie miałam okazji jechać do sklepu. Poznałam osobiście p.Jolę bardzo sympatyczna osoba, widać ze wkłada w swoją pracę całe serce. Byłam w butiku już kilkukrotnie i polecam dalej :) Bardzo fajny asortyment, w sieciówce się tego nie kupi. Dużo dodatków i fantastyczne perfumy, naprawdę jestem w szoku bo pięknie pachną i długo się utrzymują. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i życzę Wesołych Świąt.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Parking pod sklepem

Wady

Dwie przymierzalnie, trafiłam na dużo Pań i chwilkę czekałam.

Extra informacje

Basia Ole / 2023-12-08

Moje odkrycie tego roku. Trafiłam na butik przypadkiem i się zakochałam. Szeroki asortyment na każdą figurę i na każdą okazję. Każdy może znaleźć coś dla siebie. Bardzo dobra jakość ubrań. Kupuję na transmisjach i jeszcze się nie zawiodłam. Pani Jola zna się na swojej pracy widać, że naprawdę kocha to co robi. Umie doradzić, nie wciska kitu żeby tylko coś sprzedać, ma wyczucie stylu, a jej stylizację robią wrażenie. I korzystam z jej porad. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem i polecam wszystkim zakupy na transmisjach. Mam nadzieję że kiedyś uda mi się odwiedzić sklep stacjonarnie:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Dobra jakość ubrań, profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia

Wady

Brak

Extra informacje

Ilona / 2023-12-07

Nawet nie wiecie jak żałuję że nie mam tego butiku pod ręką. Mieszkam daleko dlatego niezmiernie się cieszę że mogę zamawiać na transmisjach. Uwielbiam Lavie przede wszystkim za transmisje, które są prowadzone przez bardzo sympatyczną właścicielkę Panią Jolę, po której widać że jest to jej wymarzona praca, (sama chciałabym taką ale niestety mam za mało jaj żeby taki biznes otworzyć), transmisje przede wszystkim są bardzo dynamiczne, konkretne bez zbędnego stękania typu "yyyyy" jak na wielu innych butikach czego nie znoszę, i mówienie o jednej rzeczy jaka to jest fajna przez pół godziny, masakra. Pani Jola nie wpycha nic nikomu na siłę tylko doradza i mówi że to czy tamto na tobie będzie źle wyglądało. Transmisje Lavie po prostu przyjemnie się ogląda i to jest dla mnie chwila relaksu. Zamawianie jest bardzo proste. Dziewczyny z Lavie są bardzo miłe, ilekroć jakiś problem nie wystąpi, zawsze szybko odpisują i chętnie pomagają. Dostawa szybka. Wielkim plusem jest to że można zostawić sobie otwarty koszyk przynajmniej na te dwie transmisje i coś potem domówić nie płacąc ponownie za przesyłkę. Ceny są naprawdę przystępne jak na te butikowe, bo na niektórych to ceny z kosmosu. Jako że jestem osobą zwracającą uwagi na składy materiałów dużo rzeczy znajduję tam dla siebie i jakość produktów mnie nie zawodzi. I największy atut że większość rzeczy w butiku naprawdę mi się po prostu podoba, ubrania są atrakcyjne, Pani Jola ma świetny gust i takie rzeczy też zamawia do butiku. Jako że styl podobny do mojego dla mnie rewelacja. Ocena jak dla mnie szóstka to mało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Łatwość zamawiania na transmisjach, szybka wysyłka, miła obsługa, świetne i szybkie transmisje sprzedażowe, świetne stylowe ubrania, atrakcyjne ceny

Wady

Brak

Extra informacje

GRAZYNA / 2023-11-30

JESTEM KLIENTKA TEGO BUTIKU I CHCE POWIEDZIEC ,ZE JEST TO NAJLEPSZY BUTIK EVER, POD WZGLEDEM ZAOPATRZENIA, CEN ,ZAMOWIEN ,EWENTUALNYCH ZWROTOW. JEZELI CHODZI O WLASCICIELKE TO KAZDY BY SOBIE ZYCZYL TAKIEJ OSOBY .ZAWSZE JEST MILA USMIECHNIETA ,EMPATYCZNA, SLUZY POMOCA W KAZDEJ CHWILI. PANIE TAM SPRZEDAJACE TAK SAMO ZAWSZE MILE ,USMIECHNIETEI SLUZACE POMOCA. POLECAM BUTIK LAVIE Z CALEGO SERCA .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

SAME PLUSY.

Wady

MINUSOW BRAK

Extra informacje

OD ROKU

WŁAŚCIECIEL LAVIE - JOLANTA MAKSYMIAK / 2023-11-29

W odpowiedzi na opinię P. Dominiki "Na filmikach za duży dekolt u tej pani, widać szwy po zmniejszonym biuście" dziękuję za zainteresowaniem moimi bliznami. Za duży biust - zle. Za mały - też zle. Cieszę się, że to blizna tylko po takim zabiegu a nie zdrowotne poblemy, bo wtedy mogłaby być to opinia nie na miejscu :) Cieszmy się zdrowiem i swoimi bliznami. Pozdrawiam Jola :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Mały biust

Wady

Blizna po operacji

Extra informacje

Szybko się goiły :) A nr do chirurga podam priv

Dominika / 2023-11-24

Na filmikach za duży dekolt u tej pani, widać szwy po zmniejszonym biuście

Bartłomiej / 2023-11-02

szukalem sukienki na prezent dla zony , panie przez telefon doradzily jaka wybrac. Zona zadowolona wiec i ja :) Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

IGA / 2023-10-17

bardzo rzetelny sklep ,szybka wysylka , dobra jakosc, upominek do paczki, mila obsluga.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.40
Zalety

Wady

każdy sklep ma inny nr tel

Extra informacje

Beata / 2023-10-09

Z polecenia koleżanki byłam dziś pierwszy raz, kupiłam sukienkę z nowości. Super przystępne cenowo, Pani w sklepie wytłumaczyła mi różnicę w sukienkach. Wybrałam PL produkcje w przystępnej cenie 189zł :) Pani taka brunetka wysoka, b.uprzejma i pomocna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Kameralnie, przyjemnie, fajna obsługa

Wady

Miejsce parkingowe

Extra informacje

Ola / 2023-09-29

Zamówiłam sukienkę w sklepie on-line, przez moją pomyłkę źle wybrałam płatność. Po kontakcie do sklepu bez problemu zostały udzielone mi informacje, dalsze instrukcje i sukienka już jest u mnie. Bardzo szybki kontakt, wysyłka również. Produkt jeszcze fajniejszy niż na zdjęciu, jestem pozytywnie zaskoczona. W googlach dużo opinii o sklepie stacjonarnym i tu znalazlam pozniej takie opinie i jest w szoku ale pozytywnym że jest taka dbałość i staranność.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Bardzo szybki kontakt ze sklepem, szybka wysyłka

Wady

Brak

Extra informacje

Jarząbek / 2023-09-28

Łubu dubu, łubu dubu, Niech żyje nam prezes naszego klubu, Niech żyje, niech żyje nam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Beata / 2023-09-28

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini ale to co tu niektórzy wypisują poruszyło mnie do działania...rzadko biorę czynny udział na forach ale mam wrażenie że robimy zakupy w innych butikach??? zamawiam w LaVie już kilka lat ,mimo że mieszkam za granicą nigdy nie spotkałam sie z jakim kolwiek problemem związanym ze zwrotem towaru, czy niemiłymi pracownicami, nie mówiąc już o szefowej,ktora zawsze stara się spełniać zachcianki klientów, towar jest naprawdę dobrej jakości, kolekcja zawsze na czasie i co dla mnie ważne nietuzinkowa. Warto przekonać się samej ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Natalia / 2023-09-21

Nie polecam tego sklepu ! Zwrócić towar graniczy z cudem ! Pracownice boją się przyjąć zwrotu , bo będą wyciągnę wobec nich konsekwencje . Szefowa nie pozwala im przyjmować zwrotów ! Śmiech na sali. Nie wspomnę o oszukiwaniu klienta - Pani Jola mówi , ze towar z Włoch a na metce Made in China ! Brak szacunku i bezczelność wobec klienta i nie wspomnę o traktowaniu pracowników , co widać na każdej transmisji ! Więcej nic nie zamówię !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Miła obsługa

Wady

Ciuchy z Chin , właścicielka

Extra informacje

Właściciel BUTIKU LAVIE / 2023-09-20

Witam wszystkie Panie, Na pierwszym miejscu chcę podziękować za poświęcony czas, aby napisać opinię. Tę negatywną jak i pozytywną. 1. Odnosząc się do negatywnej opinii dot. zamówionej sukienki, ponownie przepraszamy za zaistniałą sytuację ( nasze BOK telefonicznie przepraszało Panią, oraz informowało za zaistniałe wady, prosiliśmy również o przesłanie zdjęć), zmechaceń sukienki owszem nie zauważyłyśmy, za co najmocniej jeszcze raz przepraszamy. Sukienki są dostępne w sklepie stacjonarnym w pełnych kolekcjach, klientki również je mierzą, stąd też pewnie wynikła jej wada. Wada która była widoczna, została Pani przekazana telefonicznie. Otrzymany zwrot został wykonany do Pani w tym samym dniu. 2. Opinia dot. butów i cen: ceny coraz wyższy są wynikiem podwyżek cen, inflacji która również nas dotknęła. Każdą rzecz kupioną nawet w ZARZE, H&M itp. można znaleźć na SHEIN, ALIEXPRESS - lecz to nie jest to samo! np. można kupić torebkę w kwocie 6000tyś i podobną znaleźć na chińskich stronach. Co nie jest równo znaczne z tym, że ten co sprzedaje za 6000tyś jest oszustem, bo Pani widziała "to samo" na chińskiej stronie. Ponieważ jest to zupełnie inny produkt, materiał, wykonanie i jakość. Z pełną świadomością i pokorą przyjmujemy opinie negatywne, każdy z klientów ma prawo do wyrobienia sobie własnego zdania. Szanujemy każde zdanie i każdego klienta. Niezależnie czy to w sklepie stacjonarnym, on-line czy na transmisji. W każdym z tych miejsc jest regulamin. Podchodzimy do każdej sytuacji i klientki w indywidualny sposób. Dziękujemy również za pozytywne opinie, dziękujemy naszym klientom za wszystkie zakupy, wsparcie i wieloletnie już odwiedziny naszego sklepu. Z wyrazami uznania do Wszystkich naszych klientek :) Właścicielka Butiku LAVIE - Jola
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Nicole / 2023-09-19

Bardzo polecam! Składałam zamówienie na sklepie internetowym po raz drugi. Pierwsze zamówienie sukienki na plus, w piątek zamawiam kolejna rzecz a już wczoraj przyszła do mnie paczka. Przesyłka pięknie zapakowana, a sweterek który dostałam świetnej jakości tak samo jak sukienka . Wysyłka bardzo szybka tak jak i kontakt ze sklepem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

asortyment, kontakt, wysyłka

Wady

Extra informacje

Edyta / 2023-09-17

Nie polecam. Zakupiona przeze mnie sukienka była śliczna. Niestety podczas mierzenia zauważyłam brak metki a sukienka miała cechy użytkowania. Po prostu była już noszona. Skosmacona w typowych miejscach. Żenada. Cóż z tego że łatwy kontakt ze sklepem. Oszustwo. Kontrola jak nic należy się. Nie wspomnę o słowie przepraszam. sukienki sprzedawsne przez internet w tym sklepie nie mają metek. Tak poinformowała mnie pani przez telefon. Tragedia. Z całego serca nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Towar używany wystawiony na sprzedaż

Extra informacje

Magdalena / 2023-09-06

Tak jak mówi jeden z komentarzy poniżej, nie wiem drogie Panie czy my kupujemy w tym samym sklepie.Asortyment jest zawsze najwyższej jakości, nigdy nie dostałam czegoś co nie byłoby adekwatne do swojej ceny. Składy ubrań są opisane wiec nigdy nie kupuje „kota w worku”.Biuro obsługi klienta działa bardzo dobrze, ile razy bym nie dzwoniła z jakaś sprawa to telefon ode mnie został zawsze odebrany, dziewczyny zawsze działały na korzyść osoby kupującej, a każde pytanie zostało rozwiązane. Raz zdażyło mi się odesłać ubranie ponieważ rozmiar był za duży i wszystko przebiegło sprawnie bez żadnych problemów. Kupowałam, kupuje i będę kupować:)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2023-08-28

Ceny coraz wyższe. Rzeczy rzekomo produkcja Francja Włochy ale sprowadzone z Chin. Dziewczyny jeśli chcecie taniej za to samo to porównajcie oferty Aliexpres czy inne platformy sprzedażowe. Czy te śniegowce Wam coś przypominają ? https://www.google.com/shopping/product/10521663726241054828?q=aliexpress+%C5%9Bniegowce+damskie&sca_esv=560591584&biw=1440&bih=728&oq=%C5%9Bniegowce+damskie+ali&gs_lp=Egtwcm9kdWN0cy1jYyIWxZtuaWVnb3djZSBkYW1za2llIGFsaSoCCAAyCBAAGBYYHhgYSNhdUP0IWIM9cAB4AJABAJgBV6ABmAOqAQE1uAEByAEA-AEBwgIQEAAYigUYsQMYgwEYsAMYQ8ICChAAGIoFGLADGEPCAggQABiABBiwA8ICChAAGBgYgAQYsAPCAgcQABiKBRhDwgIFEAAYgATCAgcQABgYGIAEiAYBkAYK&sclient=products-cc&prds=eto:8222651874344525200_0,pid:4278082904526694378&sa=X&ved=0ahUKEwj_2bKZ0v6AAxUgg_0HHT2sAycQ8gIIlQwoAA#sgro=om
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Agnieszka / 2022-09-09

Myślę, że zawsze znajdzie się ktoś kto oceni negatywnie, jeśli coś się nie podoba to nie kupuję, nie jestem stałym klientem, ale od czasu do czasu jeśli czegoś potrzebuję to odwiedzam ten butik, nie zostawiam tam "mnóstwa pieniędzy", wybieram to co jest mi potrzebne, akurat w maju kupowałam komplet na komunię, o ile dobrze pamiętam imię p. Michalina była uprzejma i pomocna. Ubrania są różnej jakości, ale są też różnej ceny, nie możemy wymagać od swetra, który kosztuje 50zl żeby służył do końca życia. Zdarza się, że widziałam te same produkty, zawsze jednak w innym butiku były droższe. Jeśli chodzi o mnie 10 % czy 20% rabatu to nie jest coś co mogłoby wpłynąć na moją ocenę, jak sugeruje jedna z pań. Nigdy nie zwracałam, żadnej z rzeczy no nie było takiej koniecznosci, nie wypowiadam się co do dostawy bo zawsze odbieram w sklepie.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.50

Halina / 2022-08-30

Pozytywne opinie o sklepie są nieobiektywne. To efekt gorącej prośby właścicielki sklepu na fb o takie opinie. Pozytywna opinia = rabat w sklepie.

Marta / 2022-08-25

Zastanawiam się czy Panie powyżej piszą o tym samym butiku. Jakość ubrań jest bardzo dobra, materiały to w zdecydowanej większości bawełna, wiskoza. Dodatkowo kolekcje są komponowane tak, że ubrania mogą służyć latami - ponadczasowe kolory i fasony. Ze swojej strony zdecydowanie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
5.00
Zalety

Ponadczasowość, dobrze skomponowane kolekcje

Wady

Extra informacje

Weronika / 2022-07-25

Brak odzewu ze strony sklepu. Brak odpowiedzi na pytanie dotyczące zwrotu lub wymiany. Ogólnie olewactwo. Zasady nie do przyjęcia

Teresa / 2022-07-12

Podczas transmisji sprzedażowych na fb notorycznie łamany jest regulamin. A sprzedająca naiwnie naigrywa się z klientek nie zgadzających się ze sprzedażą poza kolejnością. Numerki ubrań są pomijane, każdy może kupić jak sprzedającej się spodoba w danej chwili. Brak zwrotów, a jeśli są to klientka musi się liczyć z tym że jej dane osobowe zostaną ogłoszone wszem i wobec. Ogólnie poziom sprzedaży z miejskiego targowiska.
Zalety

duża rożnorodność

Wady

klub wzajemnej adoracji

Extra informacje

Paulina / 2022-02-08

Ciuchy raczej tandetne. Rozmiarowo też nie najlepiej. Ubrania albo wiszą bo są za duże - niezgodne z noszoną przeze mnie rozmiarówką, albo są za ciasne. Kolory dziwnie definiowane przez sprzedające, nie do końca zgodne z rzeczywistością.
Zalety

Wady

Zbyt szybka sprzedaż na fb. Brak zwrotów

Extra informacje

Aleksandra / 2022-02-01

Nie polecam. Ubrania bazarkowej jakości. Brak zwrotów w sprzedaży on-line to nieporozumienie. W sklepie stacjonarnym bez rewelacji, sprzedająca mierzy klientki od wejścia, tylko niektóre zasługują na jej przychylną uwagę
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Wiktoria / 2021-12-02

Ubrania raczej miernej jakości. Sztywne materiały, swetry szybko się zmechaciły, spodnie puściły w szwie. Kolory znacznie odbiegające od określonych w opisie. Nie polecam. Można kupić taniej w konkurencji. Brak zwrotów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

brak

Wady

drogo, niska jakość

Extra informacje

Zakupy butik la vie opinie