Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 9

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Zygmunt / 2023-10-07

Chciałem bardzo podziękować pracownikowi AAAUTO w Katowicach Mateuszowi za profesjonalną obsługę przy zakupie auta. Już dawno nie spotkałem tak wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące zakupu auta i tak dużo cierpliwości. Polecam Pana Matusza jeżeli ktoś zdecyduje się na kupno auta W AAAUTO !!!!!!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-09-29

Tragedia wczoraj kupiony samochód za 120000 dzisiaj błąd silnika Zero pomocy ze strony aaa auto Obsługa chamska i nieprofesjonalna Oszuści
Jakość obsługi
Oferta
1.00
Zalety

Brak

Wady

Chamstwo brak profesjonalizmu ukryte wady

Extra informacje

Krzysztof / 2023-09-29

Moje doświadczenie z tą firmą było naprawdę rozczarowujące. Kupiłem samochód od nich i okazało się, że miał ukryte wady, których nie zauważyłem podczas zakupu. Poza tym, firma próbowała mnie wprowadzić w błąd, szczególnie jeśli chodzi o ubezpieczenie. Ich polisa na mechaniczne usterki okazała się być kompletnie bezwartościowa - maksymalna kwota, którą pokrywają, to zaledwie 1000 zł. Przy tym wszystkim, umowa była tak skomplikowana, że trzeba było czytać ją lupą, aby zrozumieć, co jest faktycznie objęte ubezpieczeniem. Miałem szczęście, że szybko zrezygnowałem z ubezpieczenia oferowanego przez tę firmę i dostałem zwrot pieniędzy na konto. Jednakże, uważam, że firma ta działa nieuczciwie i wprowadza klientów w błąd swoimi ubezpieczeniami. Zgłosiłem tę sprawę do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK), ponieważ uważam, że inni klienci powinni być świadomi tego, co się dzieje. Chciałbym również podkreślić, że potencjalni nabywcy powinni bardzo dokładnie zbadać samochód we własnym warsztacie przed zakupem. Moje doświadczenie wskazuje, że ta firma nie jest zbyt uczciwa, a samochody, które oferują, mogą mieć ukryte wady. Kręcą klientów bardzo mocno, więc nie można polegać wyłącznie na ich opisie. Własna inspekcja przed zakupem jest niezbędna, aby uniknąć nieprzyjemnych niespodzianek. Chcę podkreślić, że przed zakupem samochodu od tej firmy warto się dwa razy zastanowić i zdecydowanie odradzam korzystanie z ich ubezpieczenia na mechaniczne usterki. To absolutnie nie jest warte swojej ceny - to wielki kit! Moje własne doświadczenie pokazało, że nie możesz na nich polegać, jeśli chodzi o ochronę przed awariami. Pozdrawiam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Dariusz / 2023-09-25

Jesli ktos szuka fajnego, sprawnego auta, to na pewno warto tutaj zajrzec :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ala / 2023-09-25

Jak dla mnie dealer samochodowy bardzo spoko, supr kontakt z obsługą :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karl / 2023-09-23

Salon AAA Auto oferował imponujący wybór samochodów używanych w różnych kategoriach cenowych i markach
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jana / 2023-09-20

Zakup używanego auta w tym komisie to doskonała opcja dla osób, które chcą cieszyć się jakościowym pojazdem, nie przepłacając za nowy samochód
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-09-18

Aaa auto Kraków-czekałam 4,5 godz. na załatwienie sprawy. W trakcie został przyjęty inny klient, który miał większą siłę przebicia. Umawiałam się na montaż GOS na rok(w cenie auta) a okazało się,że jest na trzy lata. Oczywiście musiałam za to zapłacić. Nikt mnie nie poinformował o tym. Dostałam również certyfikat nie swojego auta. Dzwoniłam na infolinię-zero odzewu. Nie polecam Aaa auto Kraków
Jakość obsługi
3.00

AAA AUTO - nigdy więcej. / 2023-09-16

Porażka jakiej dawno nie miałem. Oferują sprowadzenie samochodu do najbliższego salonu, proszą o potwierdzenie przybycia, jestem na miejscu, i okazuje się że samochodu nie sprowadzili. I w taki sposób zrobiłem sobie ponad 162 km na trasie Zawoja - Kraków - Zawoja. Strata czasu i pieniędzy !!!
Zalety

Dawno w Krakowie nie byłem.

Wady

AAA AUTO - nigdy więcej.

Extra informacje

Arek / 2023-09-15

Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości obsługi! :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Robert / 2023-09-12

To był mój pierwszy zakup samochodu i wybrałem AAA Auto. Teraz jestem dumny właściciel niezawodnego pojazdu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2023-09-12

Warto sie tutaj wybrac i poogladac samochody, na pewno uda sie w takim asortymencie cos wybrac
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
4.33

arturr / 2023-09-11

Samochód, który zakupiłem w AAA Auto, sprawuje się znakomicie. Nie miałem żadnych problemów z jego działaniem od momentu zakupu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

zaro / 2023-09-07

Ten komis samochodowy to naprawdę strzał w dziesiątkę. Wybór aut jest ogromny, a goście z obsługi są wporzo i mają pojęcie o autach
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2023-08-24

Polecam z czystym sumieniem, na stronie mozna wejsc i nawet online wybrac sobie jakis samochód, wybor ogromny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marek / 2023-08-22

Jak kupować używany samochód to tylko tutaj. Nie ma się czego obawiać a wybor ogromny
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michal / 2023-08-16

Jestem jak najbardziej zadowolony i polecam zakup auta w tym miejscu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kasia / 2023-08-15

Samochód zakupiony juz jakis czas temu, caly czas nim jezdze, poza drobnymi sprawami pielegnacyjnymi typu wymiana płynów itp, nic a nic sie nie dzieje :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Miłosz / 2023-08-10

AAA Auto to miejsce, w którym zakup auta staje się przyjemnością. Ich szeroki wybór pojazdów i kompetentna obsługa pomogły nam znaleźć dokładnie to, czego szukaliśmy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Julian / 2023-08-09

Serdecznie polecam! Bardzo szybkie załatwienie formalności. Autko przygotowane beż zarzutów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja aaa auto opinie