Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 8

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Mat / 2023-10-28

Byłem zamienić mój samochód na inny i byłem umówiony na godzinę 17 by się zgłosić w dziale sprzedaży a następnie czekałem do godziny 20 by ktoś mię obsłużył. Chociaż inni klienci którzy chcieli kupić auto byli obsługiwani natychmiast. A kiedy wreszcie byłem obsłużony przez agenta to oglądaliśmy samochód cena była 25t. A kiedy doszło do rozmowy o cenie wymiany samochodów to cena wzrosła do 28t. Oraz czułem wymuszanie zakupu przeze mnie samochodu przez agenta oraz jego kierownika NIE POLECAM oddziału w Poznaniu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Nachalność agenta do kupna, długi czas oczekiwania, zmieniające się ceny przy kupnie, robienie ludzi z głupców

Extra informacje

Anna / 2023-10-28

Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o sprzedaży auta, na stronie AAA, czyli wiadomo, że musiały z zasady być "pozytywne". Widocznie tylko ja mam pecha, bo jestem niezadowolona z procedury odkupu auta. Czekałam dwie godziny na to, by pan obsługujący łaskawie mnie poinformował kiedy zacznie się wycena. Ale to nie nastąpiło. Pan kompletnie mnie " olał", a czekać miałam pół godziny. Z pół godziny zrobiły się dwie. Klaustrofobiczne warunki oczekiwania, tłum ludzi, niektórzy zdenerwowani. Skąd więc tyle uprzejmych, zadowolonych klientów? Jedyne, co miłego wyniosłam z pobytu, to bardzo miła pani, która przygotowała kawę. I to wszystko! Szkoda, że wcześniej nie przeczytałam opinii z tej strony. Uniknęłabym niepotrzebnego czekania!!! W każdym razie nie polecam!!!!
Oferta
2.00
Zalety

Kawa

Wady

Nieokreślony czas oczekiwania

Extra informacje

Łódź / 2023-10-27

Masakra, sprzedają samochody bez posiadania dowodów rejestracyjnych. Twierdzą, że sprzedają samochody, które są ich własnością ale to raczej nieprawda. Taki proceder nosi znamiona oszustwa. W umowie literówki.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Michal / 2023-10-26

jestem zadowolony ze wybralem tego dealera samochodowego:) niesamowity wybór
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotr / 2023-10-25

Wystawiłem na sprzedaż Suzuki Vitarę rocznik 2018 w topowej wersji za 85 tys. Telefon z AAA Auto: Jesteśmy zainteresowani zakupem auta za tę cenę pod warunkiem, że nie było bite i jest w dobrym stanie technicznym. Zapraszamy do naszego salonu przy Szwajcarskiej w Poznaniu na ocenę stanu technicznego i możemy finalizować. Umówiłem się na 10:00 następnego dnia. Nawet dostałem potwierdzenie smsem. Na wizytę pojechała moja żona, a tam potraktowali ją jak śmiecia. Kazali czekać 40 minut, potem kolejne 40. Po półtorej godzinie żona straciła cierpliwość i powiedziała, że odjeżdża. Wtedy się ruszyli i ocenili auto. Ocena potwierdziła, że samochód nie bity i w idealnym stanie. Propozycja: 71 tys. Żona na to, że nie taka była rozmowa z ich naganiaczem, może trochę opuścić cenę, ale nie 14 tys. Koleś nawet nie próbował się tłumaczyć - z uśmieszkiem wzruszył ramionami i na tym się skończyło.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Łowcy jeleni

Extra informacje

Boromeusz / 2023-10-25

Byłem mile zaskoczony transparentnością procesu zakupu - wszystkie koszty i opłaty były jasno wyjaśnione, co sprawiło, że czułem się pewnie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Patryk / 2023-10-24

Samochód zakupiony juz jakis czas temu, sprawdza sie doskonale, w pełni sprawny.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Agata / 2023-10-23

jestem pod wrazeniem tego, jak duzo samochodów jest w ofercie ;)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lekson / 2023-10-23

Salon aut używanych oferuje szeroki wybór pojazdów, co sprawia, że znalezienie samochodu, który spełnia moje oczekiwania, było naprawdę łatwe
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotr / 2023-10-22

Nie daj się zwieść dobrą miną ,uśmiechami i obietnicami pracowników A AA Aby zobaczyć auto z innego oddziału musisz wpłacić kaucję, która jest nie do odzyskania ,jak wybrane auto nie spełni twoich oczekiwań lub Twoje auto zostanie wycenione dużo poniżej wcześnie gwarantowanej wyceny. Zapewniano mnie wielokrotnie ,że za moje auta na pewno otrzymam kwotę która mnie interesuje a jeżeli zakupię inne auto w A A A uzyskam kwotę wyższą mojego auta nawet o 20% od oczekiwanej. Wpłaciłem zaliczkę na auto którym byłem zainteresowany ,auto przyjechało. Moje auto poddano oględzinom przez specjalistę A A A i wydano orzeczenie jako idealne z małym najazdem ,pierwszy właściciel ,serwisowane krótko mówiąc jest wszystko ok. Wykonano próbne jazdy moim i auta z AAA.W momencie rozliczenia specjalista z AAA informuje mnie ,że niestety nie mogą mi wypłacić wcześniej uzgodnionej kwoty i jest zaniżona (nie wiadomo z jakiego powodu ) o 9000 tyś i tyle mogę uzyskać w rozliczeniu. Transakcja nie doszła do skutku ja straciłem 1000 zł za sprowadzenie auta ,które zamierzałem kupić. Tak więc ostrzegam potencjalnych klientów uważajcie na manewry ze strony AAA .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

stracony czas iflustracja

Extra informacje

Marek / 2023-10-21

Omijać z daleka!. Ceny samochodów mocno zawyżone. Sprzedałem im samochód i czuję się mocno oszukany, Cena została ustalona, ale przy podpisywaniu umowy powiedzieli że albo sprzedam o 10 tyś taniej albo nie kupią wcale. Nie miałem wyjścia, zgodziłem się. Potem zobaczyłem że wystawili go o 30 tyś więcej! Na dodatek nic nie wspomnieli o usterkach które były zapisane w umowie sprzedaży!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33

aneta / 2023-10-19

Znaleźliśmy tutaj ogromny wybór pojazdów, a ceny były naprawdę przystępne. To miejsce to absolutny hit
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Władysław / 2023-10-18

Oszuści i jeszcze raz oszuści, wystawiłem samochód na Otomoto, zadzwonili do mnie i powiedzieli, że jeśli auto jest zgodne z opisem to oferują taką cenę jak wystawiłem, warunek muszę przyjechać do ich siedziby celem sprawdzenia samochodu, pojechałem wszystko się zgadzało z opisem z mojego ogłoszenia i cena spadła o 8 tysięcy. Straciłem prawie cały dzień i bez mała 200 km trasy. Cały biznes obliczony na stawianie klientów pod ścianą, a może się uda kupić jak już ktoś przyjechał to zmięknie i odda za podyktowaną cenę, omijać szerokim łukiem.
Jakość obsługi
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Przez telefon oferują normalne ceny, na miejscu cena drastycznie spada.

Extra informacje

Marcelina / 2023-10-18

Profesjonalna obsługa, bardzo pomocna i nienachalna
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamilex / 2023-10-17

Zakupiłem używane auto w AAA Auto i byłem zaskoczony, jak konkurencyjne były ich ceny. Otrzymałem fantastyczną okazję i nie musiałem wydać fortuny na swoje nowe auto.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anna / 2023-10-12

Nie kupujcie tam T-rocka , ktorego sprzedałam. sprzedają o 25 tysięcy drożej niż sprzedałam im!!! Kupcie u zwykłej , prywatnej osoby. Nie wierzcie w gwarancję, nie liczcie na to. Nigdy więcej nie sprzedam i nie kupię auta tam w salonie w Krakowie. Zapolerowali ryski jakie były na samochodzie i sprzedają jako nowy. Zażyczcie sobie przeczytania umowy na papierze, nie podpisujcie nic na tablecie co Wam podstawią i powiedzą, że umowa przyjdzie na meil. umowa przyjdzie, ale nie taka jakiej oczekiwalibyscie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadne

Wady

okłamywanie klientów, wprowadzanie w błąd

Extra informacje

żaden

Beata / 2023-10-12

Proszę nie wierzyć, że dają rok gwarancji na zakupiony samochód. Przed zakupem przepięknie ze mną rozmawiali. Po podpisaniu umowy czekałam godzine na wydanie samochodu. Na drugi dzień auto stanęło na drodze. Dopełniłam wszelkich formalności zgodnie ze wskazówkami co do dokumentacji kosztów naprawy auta, przesłałam zdjęcia od mechanika a mimo wszystko gwarancji mi nie uznali!!! Auto było po przeglądzie a mi odpisali, że takie kupiłam z wadami i o nich zostałam poinformowana - czego nie miało miejsca. zapewniano mnie , że samochód sprawny. Kupujcie lepiej u prywatnych osób, tutaj przepałaca się a co do gwarancji to nie ma co się łudzić. Nigdy więcej.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Minusy

Wady

Minusy, kłamstwo i robienie jeszcze głupiego z klienta

Extra informacje

samochodu nie użytkowałam nawet jeden dzień, bo stanął na drodze

Krzysztof / 2023-10-11

AAA AUTO to wielka kpina i zarazem lekceważenie klienta . Umówiony byłem telefonicznie w Gdańsku na godz. 19.00 gdzie Panowie przedstawiciele firmy prosili o pilny przyjazd informując że na miejscu zostanę niezwłocznie obsłużony. No cóż rozmowy z przedstawicielami telefonicznie bardzo miłe natomiast rzeczywistość to porażka . Obsługa w punkcie obsługi klienta nie zainteresowała się po co czekam przy biurku ważniejsze było uzupełnienie płynów i pójście na " spacer " . Natomiast Panowie w dziale skupu poinformowali iż trzeba czekać tak ok. 1,5 godziny i później powinienem być przyjęty. Moja rezygnacja nie wzbudziła żadnego przejawy winy z działalności tej firmy. Szkoda czasu na osoby które lekceważą klienta.
Jakość obsługi
Oferta
1.00

Milan / 2023-10-09

AAA Auto oferuje spokój ducha, dzięki dokładnym przeglądom technicznym i gwarancji na każdy samochód. Czułem się pewnie, kupując u nich samochód.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mateusz / 2023-10-07

Zapłaciłem 20000 zł auta nigdy na oczy nie zobaczyłem
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

scam

Extra informacje

Motoryzacja aaa auto opinie