Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 6

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Patryk / 2024-01-24

Dealer samochodowy z prawdziwego zdarzenia, no i obsługa która naprawde zna sie na rzeczy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Markos / 2024-01-22

Bardzo polecam, pewne auta, sprawdzone, nie trzeba się obawiac ze się rozklekotają po krotkim czasie od zakupu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2024-01-16

To był naprawdę udany zakup! Nowe auto przerosło moje oczekiwania, a obsługa w salonie była profesjonalna i pomocna. Polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Gave / 2024-01-15

Samochód okazał się strzałem w dziesiątkę - świetnie się sprawuje, żadnych nieprzyjemnych niespodzianek ani dodatkowych kosztów. Poza tym, zakup był naprawdę korzystny cenowo.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Dominika / 2024-01-11

Można liczyć na wsparcie ze strony obsługi, doradzają i pomagają jeśli klient potrzebuje
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Leooo / 2024-01-11

Jakość obsługi klienta w AAA Auto jest na najwyższym poziomie. Zostawiłem salon z poczuciem, że moje potrzeby zostały w pełni zrozumiane, a obsługa zadbała o to, aby spełnić moje oczekiwania.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Joanna / 2024-01-10

Planowałam zakup auta, znajomy polecił mi tego dealera samochodowego. Zdecydowalam sie poogladac i to była dobra decyzja, obsługa ogarnia wszystko na tip top
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotro / 2024-01-10

Zakup auta w AAA Auto to strzał w dziesiątkę! Długo przeglądałem oferty, ale dopiero tutaj znalazłem coś idealnego w moim budżecie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jacek / 2024-01-09

Oszuści i naciągacze. Auta to totalne ulepy. Nie dajcie się nabrać
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

ceny, stan techniczny, obsługa

Extra informacje

Donka / 2023-12-22

Miejsce godne polecenia, ze świetną obslugą
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcel / 2023-12-21

Aut jest duzo, fajnie, że są sprawdzane, dzieki temu można kupić sprawny samochód
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Iga / 2023-12-20

dealer oferuje imponujący wybór samochodów różnych marek, modeli i roczników, co pozwala klientom znaleźć idealne rozwiązanie dostosowane do ich potrzeb i preferencji.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jacek / 2023-12-19

Oszustwo. Obsługa przekazuje nieprawdziwe informacje o stanie technicznym samochodu. Przy finalizowaniu umowy sprytnie podsunęli mi kilka dokumentów które z automatu podpisałem. Potem okazało się że podpisałem jakieś ubezpieczenie i dodatkowe wyposażenie za wygórowaną cenę. Zapewniali że samochód jest bezwypadkowy i w pełni sprawny, a z dokumentów wynikło że jest powypadkowy, ma do wymiany sprzęgło, tarcze hamulcowe i pasek rozrządu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Kłamstwo i oszustwo

Extra informacje

Emilia / 2023-12-19

Dziękuję bardzo Panu Romanowi z AAA Auto Gdańsk za profesjonalne podejście do klienta i miłą obsługę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marian / 2023-12-18

Polecam serdecznie, świetne miejsce do zakupu auta!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Erwin / 2023-12-15

Kupowalem auto dla żony, nieduże, takie co mało pali, cena przystepna ;) zakup udany
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michał / 2023-12-13

Znajomy ma stąd samochód, bardzo chwali. Sam szukam jakiegoś auta , mialem okazje tu ogladac, jestem pod wrazeniem tego jak duzy jest wybór
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marko / 2023-12-13

AAA Auto zaskoczyło mnie swoim elastycznym podejściem do moich potrzeb. Personel był gotów dostosować się do moich preferencji i znalazł dla mnie idealne rozwiązanie, nawet jeśli oznaczało to dostosowanie warunków finansowania.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lizz / 2023-12-12

Personel w AAA Auto był bardzo pomocny i profesjonalny. Otrzymałem pełne wsparcie podczas procesu zakupu, a wszelkie pytania czy wątpliwości zostały skutecznie rozwiane.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mar / 2023-12-07

Zwracajcie Państwo uwagę na oferowany towar. Przede wszystkim na ukompletowanie auta (wyposażenie). Kupując ogołocili wszystko! Nawet podstawowego wyposażenia nie było czyli gaśnicy i trójkąta. Zamienili opony, ukradli dywaniki z auta, nie było podnośnika i inne. Strzeżcie się państwo, bo niby taka wielka firma, a tak naprawdę tanie złodziejaszki. Wspomnę jeszcze, że wszystko miało być super, a po wizycie w ASO wyszło, że felgi krzywe. Mimo zmian w kraju, nadal funkcjonuje działanie, aby kogoś wydymać. To chore. Nie polecam złodziei.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

Żadnych

Wady

Złodziejstwo

Extra informacje

Motoryzacja aaa auto opinie