Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 4

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Agata / 2024-05-08

Przez AAA Auto straciłam pieniądze. W dniu 2.05.2024 wpłaciłam kaucję na samochód w oddziale firmy, aby zapewnić sobie pierwszeństwo zakupu. Miałam umówione spotkanie z rzeczoznawcą na 8.05.2024, a dzień przed tym terminem firma potwierdziła dostępność pojazdu. Niestety, gdy przybył rzeczoznawca, okazało się, że samochód został już sprzedany, co spowodowało, że straciłam pieniądze za jego usługę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

utrata pieniędzy, czasu i rozczarowanie obsługą

Extra informacje

Ela / 2024-05-07

Polecam! Naprawdę jesteśmy zadowoleni z wyboru aaa auto do zakupu samochodu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

tera / 2024-05-06

Samochód, który kupiłem w AAA Auto, był w doskonałym stanie technicznym i wyglądał jak nowy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Domin / 2024-04-25

Wspaniala , profesjonalna obsługa. Doradztwo na najwyzszym poziomie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Krzysiek / 2024-04-24

Auta naprawde widać, że zadbane . Mechanicznie sprawne, z gwarancją. Warto sie tu wybrac jesli ktoś poszukuje samochodu dla siebie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2024-04-23

Warto zakupic tutaj auto, bo dostaje sie gwarancje, ze pod wzgledem mechanicznym wszystko jest ok
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Bartosz / 2024-04-17

Znajomy zakupil tutaj samochód, sprawny, w fajnym stanie i dobrej cenie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Zbigniew / 2024-04-17

Nieprofesjonalne podejście do usunięcia usterki po zakupie auta. Można to skwitować :kup, zapłać a potem spadaj. Całkowicie nierzetelne posprzedaźne podejście do klienta Nigdy tu nie wrócę!!.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

po zakupie klient jest traktowany jak intruz

Extra informacje

Powor / 2024-04-16

Nie mogłem być bardziej zadowolony z mojego wyboru samochodu z AAA Auto. Mija kilka miesięcy, a nadal zachwyca mnie jego sprawność i komfort jazdy.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marzena / 2024-04-12

Jesli o mnie chodzi, to jestem pod ogromnym wrazeniem tego, jak duzo samochodów maja w ofercie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Agnieszka / 2024-04-11

Nie polecam.Nakłaniają do podpisania umowy z tzw normalnym zużyciem auta (podwyższone spalanie oleju). Kupiliśmy grata, ze względu na ten zapis mamy problem z reklamacją. Nigdy więcej zakupy auta u nich.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
2.00
Zalety

brak

Wady

umowa sporządzana na korzyść sprzedające którym jest aaa auto.

Extra informacje

Marek / 2024-04-10

Bardzo polecam! Auto spełnia moje oczekiwania, jestem naprawdę zadowolony z zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lans / 2024-04-09

Jestem absolutnie zachwycony moim nowym samochodem! Wybór tego dealera okazał się strzałem w dziesiątkę - świetna oferta, uczciwa cena i doskonała obsługa klienta.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Max / 2024-04-08

Fantastyczne pojazdy oferowane w świetnych cenach - rewelacja!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Alycia / 2024-04-03

Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you! I saw similar blog here: GSA List
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Zbigniew / 2024-03-29

Fatalnie,nie to auto naciągnięcie na 2000 zadatku na auto inne niż chciałbym
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
2.33
Zalety

Wady

Naciąganie i dezinformacja

Extra informacje

Milan / 2024-03-22

Cieszę się, że trafiłem do tego miejsca, a nie żadnego innego :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

kamasz / 2024-03-21

Polecamy z całego serca! Firma jest prawdziwym liderem na rynku motoryzacyjnym dzięki doskonałej obsłudze klienta oraz różnorodności wysokiej jakości aut w swojej ofercie. I
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Paulina / 2024-03-18

Profesjonalne podejscie ze strony personelu. Samochodów od groma :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marian / 2024-03-18

Znalezienie idealnego samochodu nie było nigdy łatwiejsze. Profesjonalizm, uczciwość i świetna atmosfera - wszystko, czego potrzebujesz!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja aaa auto opinie