Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 3

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

MArcin / 2024-06-27

zupelny brak szacunku Wybralem samochod zaplacilem za sciagniecie, straciłem u nich 4 godziny na zalatwieniu formalnosc. Po dziesięciu dnich otrzymałem informację że samochód został sprzedany bo znalazł się inny kupiec. Ta firma to totalne dno
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Sylwek / 2024-06-21

Kazdy kto planuje zakup samochodu powinien odwiedzić tego dealera samochodowego, do kazdego klienta podchodzą bardzo powaznie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Michal / 2024-06-20

Zakup samochodu w AAA Auto to czysta przyjemność dzięki profesjonalnemu podejściu ich pracowników. Zawsze gotowi do pomocy, uprzejmi i kompetentni. Serdecznie polecam AAA Auto każdemu, kto szuka niezawodnego auta!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcin / 2024-06-19

Firma twierdzi, że nie dała do zakupionego samochodu koła zapasowego, lewarka, trójkątu, zestawu kluczy czy gaśnicy, ponieważ ich zdaniem straciły ważność i musieli je zutylizować.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

nie ma zalet

Wady

To pierwszy i ostatni samochód jaki u nich kupiłem

Extra informacje

Karolek / 2024-06-17

Zaklupilem tutaj auto juz jakiś czas temu i jak do tej pory nic sie nie dzieje, nie bylo zadnych ukrytych usterek
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Aleks / 2024-06-14

Zakup auta tutaj to była jak najbardziej trafiona decyzja
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Arek / 2024-06-13

Moim zdaniem super, fajne jest to ze mozna liczyc na wsparcie obslugi, ale nie sa tez za bardzo nachalni
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Luiza / 2024-06-12

Super ! Naprawde wybór taki, że kazdy znajdzie tu coś odpowiedniego dla siebie co spełni jego wymagania
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

kamil / 2024-06-11

Wysoki poziom obsługi, profesjonalne podejscie i bardzo dobre doradztwo
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Szymek / 2024-06-10

Super podejscie ze strony obsługi , no i bardzo duzym plusem jest to ze mozna rozlozyc na raty
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Pawełczyk / 2024-06-10

AAA Auto zapewniło mi szeroki wybór samochodów używanych w atrakcyjnych cenach. Znalezienie odpowiedniego pojazdu było łatwe dzięki ich dużej ofercie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ala / 2024-05-23

Super samochody, fajny wybór naprawdę i ceny moim zdaniem przystępne. Obsługa na poziomie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Eryk / 2024-05-21

Samochodów cala masa, trzeba sobie zaklepać wiecej czasu na oglądanie :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2024-05-15

Dealer samochodowy naprawde ok, nic na sile nie wciskają , ale mozna liczyć na doradztwo
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lenor / 2024-05-15

Bez wahania polecam zakupy samochodowe tutaj. Proces jest szybki, a oferta aut robi wrażenie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-05-14

Duzo samochodów maja, fajnie ze jest tez mozliwosc zakupu online
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Merko / 2024-05-14

Dzięki zakupowi w AAA Auto otrzymałem nie tylko samochód, ale także dostęp do wielu dodatkowych usług, takich jak serwis czy wymiana opon, co ułatwia utrzymanie pojazdu w doskonałej kondycji.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata

Sylwek / 2024-05-13

Znajomy kupował tutaj auto, wszystko szybko i sprawnie, obsluga bardzo pomogła
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Daria / 2024-05-10

Dealer samochodowy na medal, mega wsparcie, konkretna pomoc przy wyborze auta
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Auri / 2024-05-09

W Poznaniu porażka ,zero szacunku dla klienta chcącego kupić lub wymienić samochód , umówiony termin na godzinę 14.00 , klient jest przyjęty cztery godziny później . Zdezorientowani klienci tłoczą się w poczekalni bez jakiejkolwiek informacji kiedy będą przyjęci. Na skromne zapytanie zadane o godzinie 18.00 , że jesteśmy tutaj już od godziny 14.00 , pracownik odpowiada " ja jestem od rana i dobrze "....Zdecydowanie nie polecam obsługi i podejścia do klienta . Obok u konkurencji klient jest obsłużony od ręki z miłym podejściem i szacunkiem
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak szacunku dla klienta

Extra informacje

Jakość obsługi , ocena musiała by być 0 , ale nie ma takiej na skali

Motoryzacja aaa auto opinie