Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 11

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Ian / 2023-06-23

W AAA auto mogłem skorzystać z próbnej jazdy przed zakupem samochodu. To było dla mnie bardzo ważne, ponieważ mogłem sprawdzić, czy samochód spełnia moje oczekiwania pod względem komfortu i prowadzenia.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Piotrek / 2023-06-21

Dealer samochodowy naprawde spoko. Auta sprawdzone, pod wzgledem mechanicznym okej
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jaroslaw / 2023-06-20

AAA Auto to miejsce, w którym mogę polegać na jakości samochodów. Kupując samochód w tym komisie, mam pewność, że otrzymuję pojazd w doskonałym stanie technicznym i wizualnym.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Korel / 2023-06-13

AAA Auto oferuje konkurencyjne ceny na swoje samochody używane. Znajdziesz tam wiele atrakcyjnych ofert, które pasują do różnych budżetów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karol / 2023-06-10

Polecam jak najbardziej, sam kilka miesiecy temu kupilem tutaj auto, sprawne, bez zadnych ukrytych usterek czy awarii
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Kamil / 2023-06-06

AAA Auto oferuje szeroki wybór samochodów w doskonałym stanie. Moje auto było w idealnym stanie i spełniało wszystkie moje oczekiwania
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Artur / 2023-05-27

Kupiłem auto które okazało się że jest uszkodzone.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Uszkodzone auto po zakupie

Extra informacje

Krystian / 2023-05-25

Rzadko dziś się zdarza, żeby była profesjonalna obsługa i miła atmosfera. Polecam jak najbardzie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Monika / 2023-05-24

Świetna i fachowa pomoc. Auta pewne i uczciwe. Wszystko załatwione od ręki. Bardzo polecam to miejsce.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Anita / 2023-05-24

Polecam, mam od nich samochód i jezdze juz dluzszy czas.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Arnold / 2023-05-22

Jestem zachwycony jakością samochodu, który zakupiłem w AAA Auto. Był w doskonałym stanie i w pełni spełniał moje oczekiwania. Obsługa klienta była przyjazna i skuteczna, czułem się ważnym i docenianym klientem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adex / 2023-05-18

Polecam, mam od nich auto i nie moge zlego slowa powiedziec, przeglad przeszło bez zarzutu, nie ma zadnych wad czy uktytych rzeczy do naprawy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Harry / 2023-05-12

Bardzo jestem zadowolony z zakupu auta, naprawde. Sprawny, w bardzo dobrym stanie, zadnych ukrytych usterek

Krzysztof / 2023-05-09

Firma Defend Insurance współpracująca z autokomisami AAA Auto jest najgorszą firmą z którą można zawrzeć umowę ubezpieczenia pojazdu na 12 m-c posiadają chore przepisy gwarancyjne nie wypłacają pieniędzy za naprawę gwarancyjną pojazdu omijajcie ją z daleka nie polecam nikomu szkoda pieniędzy przy zakupie auta
Zalety

Dałbym zero ale nie ma

Wady

Extra informacje

Damięcki / 2023-05-09

AAA Auto to najlepszy komis samochodowy, z jakim miałem do czynienia. Obsługa jest bardzo pomocna i przyjazna, a samochody są w doskonałym stanie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Tarasiuk / 2023-05-08

Muszę powiedzieć, że AAA Auto jest najlepszym komisem samochodowym, z jakim miałem do czynienia. Ich obsługa była świetna i pomocna, a samochody w ich ofercie były w bardzo dobrym stanie. Zdecydowanie polecam
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jarek / 2023-05-05

Samochód Citroen C4 z 2011 roku wystawiony w Krakowie za 21000. Podczas pierwszej rozmowy telefonicznej z konsultantem wypłynął jedynie problem z amortyzatorami i że ewentualnie trzeba będzie wymienić rozrząd za jakiś czas. Żadnych więcej informacji o samochodzie nie znał, informując że nie mają dostępu do szczegółów oględzin auta (na stronie chwalą się że sprawdzają 260 punktów). Druga rozmowa, tym razem z Panią z infolinii wzbogaciła nasze informacje o pęknięty przedni błotnik. I dalej, że ona ma tylko tyle info o tym aucie. Po kolejnym dniu zadzwonił pierwszy konsultant czy rezerwuję to auto i przyjeżdżam na oględziny. Wspomniałem, że mieszkam dość daleko i chcę mieć maksimum informacji aby nie jechać niepotrzebnie. Pan obiecał spory rabat, a na pytanie jakiej wielkości, odpowiedział, że to już na miejscu ale miał oddzwonić z informacją o tym rabacie. Kolejnego dnia zadzwoniłem na infolinię i odebrała ponownie konsultantka. Streściłem poprzednią rozmowę o rabacie. Odpowiedziała, że to nie z nią rozmawiałem i obiecała, że przekaże koledze i kolega oddzwoni. Oczywiście żadnego telefonu już nie było. Pojechałem mimo wszystko ponad 150 km obejrzeć samochód. Na miejscu okazało się, że oprócz pęknięcia błotnika jest wielka rysa na drzwiach i co najważniejsze dach potrzaskany gradem z kilkudziesięcioma wgniotkami. Naprawdę nie wiem czym kierują się konsultanci przemilczając takie informacje, których nie da się ukryć. W ich systemie przy tym aucie, w uwagach , na pierwszej pozycji pisało: auto po dużym gradobiciu......Wyobrażam sobie co jest z ewentualnymi uszkodzeniami których nie da się zauważyć gołym okiem. Zamieszczonych jest 23 zdjęć, w tym zdjęcie przycisków do ustawień tempomatu a nie ma powgniatanego dachu, rysy na drzwiach i pękniętego błotnika. To, że jest to nieuczciwe to jedna sprawa ale narażać klienta na stratę całego dnia i kilkuset złotych straty na paliwo to drugie. Radzę omijać szerokim łukiem tego "lidera w sprzedaży aut używanych w Europie".
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

zalety????? lol

Wady

Extra informacje

jan / 2023-04-30

sprzedaja uszkodzone auta jako pelnowartosciowe za wysoka cene bazujac na pseudo reklamie,ze niby sprawdzone auta z gwarancja.totalna sciema.po zakupie uszkodzonego auta np z zajezdzonym silnikiem,ktory zostal zalany jakims specyfikiem i w ch wili zakupu nie kopcil.po 300km zaczal jak z frytkownicy.po paru m-cach pisaniny z aaa wszystkie reklamacje odrzucone.ekspertyza 2 niezaleznych warsztatow jednoznaczna silnik kapitalny remont.koszt ok 7tys.opinia z aaa tak brzmiala kupila pani uzywany samochod to niech go sobie pani naprawi.pozostaja tylko sądy co wyklucza auto z eksploatacji.opel bierze 4 l oleju na 1000km.zakupiony 13 sierpnia w aaa lublin astra h 1.6vvt 115km z16xer kombi z lpg za 17tys.zl.tak sie kupuje samochody w aaa.jak kupisz to jekniesz aaa....

Sabek / 2023-04-25

AAA Auto oferuje samochody w doskonałym stanie technicznym, co daje pewność, że zakupiony samochód będzie służył przez długi czas.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Alicja / 2023-04-20

Polecam, bardzo fajny wybór samochodów, dobre ceny, adekwatne do stanu samochodu :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja aaa auto opinie