Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 10

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.77
Oferta
3.83
Poziom cen
3.78

Średnia ocen

3.80

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

251

dodanych opinii

 

Damian / 2023-08-04

Obsługa w AAA Auto była bardzo kompetentna i cierpliwa. Wysłuchali naszych potrzeb i zaproponowali idealne rozwiązanie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jan / 2023-08-03

Zdecydowanie polecam zakup auta w AAA Auto! Obsługa była wyjątkowo przyjazna i profesjonalna, czuliśmy się zaopiekowani od momentu wejścia do salonu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karlos / 2023-07-25

Dealer samochodowy z prawdziwego zdarzenia, wybór samochodów spory, mozna naprawde wybrac sobie cos odpowiedniego
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Olek / 2023-07-24

Polecam wizyte tutaj kazdemu, kto jest na etapie poszukiwania dla siebie samochodu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Tola / 2023-07-19

Moim zdaniem najlepsze miejsce do zakupu auta. Nie trzeba się niczego obawiać, wszystko sprawdzone
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Andrzej / 2023-07-18

Spory wybór aut różnej klasy. Od ekonomicznych do ekskluzywnych. Miła i sympatyczna obsługa
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2023-07-16

Pozytywne opinie piszą pracownicy, nie dajcie się zwieść.
Zalety

Zero xalet

Wady

Same

Extra informacje

Zero za oszustwa

Terro / 2023-07-13

Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Zakup samochodu bez żadnych problemów. Szczerze polecam.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

DIGITALMM / 2023-07-11

Nie polecam, kupują samochody dosłownie za grosze, a potem sprzedają za 10tys drożej. Trzeba poświęcić 5 godzin żeby coś u nich kupić lub sprzedać. Kupili ode mnie w poniedziałek 10 lipca 2023r Alfa Romeo 147 Ti 2.0 150KM za 5tys robiąc łaskę. A następnego dnia wystawili ja za 13tys. Omijaj zalegalizowane złodziejstwo.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Piotr / 2023-07-10

Omijać z daleka. Pracownicy to małolaty. Odkupują auto za 10 tys mniej niż wystawione na sprzedaż. Zaproponowali mi początkowo 65 tys. potem 68 tys. a na koniec 70 tys. Auto miałem wystawione za 75tys. Wróćiełm do domu, a oni dzwonią i proponują 71tys. Więc z pierwszą ofertą 65 tys. to chyba ten młody człowiek "handlowiec" chciał ze mnie zrobić idiotę... Ogólnie przyjechałem kupić inne auto bo powiedzieli, że jak im odsprzedam swoje to zaproponują lepsze warunki ;) g... prawda. Auto które chciałem kupić miało 4 naprawiane elementy nadwozia (szpachla 470-1200 mikronów) o czym oczywiście przez telefon nie poinformowali. Oczywiście żadnego rabatu przy rozliczeniu też nie dali. Uśmiałem się, wkurzyłem i wróciłem do domu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

zero

Wady

same

Extra informacje

2 godz.

Todd / 2023-07-10

AAA Auto to miejsce, gdzie mogłem kupić samochód z pełnym zaufaniem. Ich staranne sprawdzanie pojazdów eliminuje wszelkie ryzyko związane z ukrytymi problemami.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ola / 2023-07-08

Omijajcie to miejsce szerokim lukiem.Bardzo oszukują sprzedawana stare zniszczone auta .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Klarek / 2023-07-07

Personel AAA Auto podchodzi do klientów profesjonalnie i zawsze stara się pomóc w znalezieniu odpowiedniego pojazdu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

krzysiek / 2023-07-06

ZDALEKA OD TEJ FIRMY OSZUSCI ZA DUZO BY PISAC JAK ZOSTAŁEM POTRAKTOWANY NAGRYWAJCIE ROZMOWE Z NIMI BO POTEM SIE WYŻEKNĄ WSZYSTKIEGO
Jakość obsługi
2.00

Ala / 2023-07-05

Moge polecic z czystym sumieniem, kupilam sobie tutaj auto typowo na dojazdy do pracy, sklepu, przedszkola. Cena przystepna :) Auto sprawne
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Garry / 2023-07-02

Naciągacze... 90% aut jest powypadkowych, zdecydowana większość to wyeksploatowane auta zastępcze i poleasingowe. W trakcie zakupu dostajesz informację, że auto było zarysowane na parkingu a serwis ASO lakieruje całą cześć. Potem wychodzi, że całe auto było trzaskanie z każdej strony... Wartość auta na fakturze jest dużo mniejsza niż finalnie za to płacimy. Doliczają sobie koszty gwarancji i Bóg wie czego jeszcze. Zaznaczam, że gwarancja nie obejmuje prawie niczego, ponieważ oferta nijak się ma do regulaminu, który trzeba podpisać. Więc kupując auto za 80 tysięcy płacicie za nie minimum 86. Przy czym oczywiście dostajecie "maksymalną zniżkę"... Dramat. Po przyjeździe do mechanika trzeba włożyć w te auto minimum 5 tysięcy żeby pojeździlo dłużej niż pół roku.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

Wady

Ukrywanie stanu technicznego

Extra informacje

mox / 2023-07-02

Omijajcie szerokim łukiem.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

jarek / 2023-06-25

polecam, bardzo fajne samochody, tyle tego, ze ciezko sie zdecydowac
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Klara / 2023-06-25

Ceny w AAA Auto są konkurencyjne i atrakcyjne. W porównaniu z innymi komisami samochodowymi, można znaleźć tutaj naprawdę korzystne oferty. To idealne miejsce, jeśli chcesz zaoszczędzić pieniądze na zakupie samochodu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jolka / 2023-06-24

Ja jestem zadowolona z samochodu ktory tutaj zakupilam, wszystko dziala bez zarzutu,nic sie nie psuje
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja aaa auto opinie