Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 1

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
3.91
Oferta
3.98
Poziom cen
3.92

Średnia ocen

3.94

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

234

dodanych opinii

 

leska / 2024-07-12

super miejsce do zakupu auta! polecam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Mariusz / 2024-07-12

Nie polecam. Zakupiłem u nich auto miało być wszystko sprawne. A okazało się przy nabijaniu klimatyzacji że jest nieszczelnosc. Koszt naprawy 1700zl Miałem wykupioną gwarancję. Wartość 2300zl Miałem auto naprawidz i jak będzie naprawione to mam do nich zadzwonić. I powiedzą gdzie mam dostarczyć fakturę za naprawę. Dzwonie. Na ich numer i nikt nie odbiera. Sprawę odaje do rzecznika praw konsumenta. I nie polecam oszusci
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00

Jacek / 2024-07-12

OSZUŚCI . Najważniejsze dla AAA AUTO to oszukać klienta i wcisnąć auto . Namawiają na wykup gwarancji a jak przychodzi co do czego to się wypinają na klienta . Po dwóch dniach eksploatacji akumulator padł a oni uważają że to element ekspluatacyjny ( sory ale nie po dwóch dniach ) SZCZERZE NIE POLECAM .
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszuści

Extra informacje

Olga / 2024-07-11

ceny bardzo adekwatne do jakosci samochodów i to jest fajne
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Damian / 2024-07-11

Zdecydowanie unikać wszelkich już nawet nie transakcji a już kontaktu, zakłamany personel, kosmiczne prowizje bankowe o których dowiesz się w swoim czasie, samochody zazwyczaj słabe, przekładki opon, felg, części itd. zdecydowanie nie polecam.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

totalne zakłamanie

Extra informacje

Krystian / 2024-07-11

Szczyt żenady. Zadzwonili do mnie panowie z AAA jako że posiadałem auto na sprzedaż.Nie koniecznie byłem zainteresowany oddawania auta za bezcen jednak nalegali aby się umówić.Przyjechalem 15min przed umówiona godziną...i pan poinformował mnie, że nie mają czasu, mają dużo pracy i najlepiej abym wrócił za dwie trzy godziny.W jakim celu umawiacie się z klientem skoro nie posiadacie mocy przerobowych?Czy gdy do mnie przychodzi klient każę mu czekać dwie godziny pod drzwiami??Podobno pierwsze wrażenie można zrobić tylko raz...beznadzieja
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

traktują klientów jak szmaty

Extra informacje

Danusia / 2024-07-10

Ostrzegam przed firmą Autocentrum . Perfekcyjnie wyszkoleni oszuści, naciągacze stosujący nieuczciwe praktyki w sprzedaży. Uczulam ludzi chcący kupić u nich samochód szczególnie w kredycie, tam dopiero stosują nieuczciwe praktyki. Zastanówcie się zanim cokolwiek podpiszecie , nie podpisujcie żadnych dokumentów elektronicznie, nie dajcie sobie wcisnąć dodatkowych produktów typu gwarancje, gapy , lokalizatory itp. sprawdzajcie bank jaki proponują i jakie prowizje i odsetki. Moja naiwność mnie zgubiła , myślałam ,że korzystam z usług uczciwej , ugruntowanej na rynku firmy ....NIESTETY!!!!! Jedna gwiazdka za dużo.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszuści

Extra informacje

Małgosia / 2024-07-09

To oszuści, jakaś mafia samochodowa. Czytajcie ludzie umowy!!! Jak kupicie u nich auto to nie ma żadnej, żadnej możliwości zwrotu samochodu, żadnej rękojmi!!! Nie kupujcie u nich żadnego dodatkowego ubezpieczenia, bo możecie nim co najwyżej wytrzeć swoje 4 litery. Byłam u prawnika-od razu mi powiedział,że to oszuści, którzy za wprowadzanie klientów w błąd dostali już 72 mln zł kary i nadal oszukują!!!!! I czytajcie umowy! Ja nie mogę oddać grata, którego u nich kupiłam . Dla mnie juz za późno, ale Was ostrzegam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści, naciągacze

Extra informacje

sfałszowane umowy

Małgosia / 2024-07-09

To oszuści, jakaś mafia samochodowa. Czytajcie ludzie umowy!!! Jak kupicie u nich auto to nie ma żadnej, żadnej możliwości zwrotu samochodu, żadnej rękojmi!!! Nie kupujcie u nich żadnego dodatkowego ubezpieczenia, bo możecie nim co najwyżej wytrzeć swoje 4 litery. Byłam u prawnika-od razu mi powiedział,że to oszuści, którzy za wprowadzanie klientów w błąd dostali już 72 mln zł kary i nadal oszukują!!!!! I czytajcie umowy! Ja nie mogę oddać grata, którego u nich kupiłam . Dla mnie juz za późno, ale Was ostrzegam!
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści, naciągacze

Extra informacje

sfałszowane umowy

Patryk / 2024-07-09

Bardzo fajne podejscie obsługi, pełen profesjonalizm , to wlasnie mi sie spodobało
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Krzysztof / 2024-07-09

Byłem już dogadany na zamianę auta, był to Mercedes z 2019 r. Kupiony podobno bezpośrednio od dealera Mercedesa i wszystkie naprawy miały być robione w ASO. Już podpisywałem umowę ale jeszcze trochę dokładniej się przyjrzałem i okazało się, że pokrywa silnika jest powyginana, zderzak źle spasowany i byle jak pomalowany (auto miało być bezwypadkowe). Przyszedł sam menadżer i zapewniał, że jeśli była jakaś „drobna szkoda” to na pewno zrobili to na oryginalnych częściach i w ASO - przecież właścicielem był salon Mercedesa;) Niestety w historii samochodu żadnych napraw!!! Dobrze wiedzieli co było z samochodem i próbowali wcisnąć Szrota. Za mój przy wymianie dawali 55 tys. Gdy zrezygnowałem z kupna Mercedesa, powiedzieli 50 za mój, za dwa dni 48. Nie polecam sprzedaży im auta, a już na pewno ostrzegam przed kupnem od nich. Nie wierzcie co mówią o historii ich samochodów. Jeżeli ktoś się zdecyduje, niech sprawdzi dokładnie na niezależnej stacji. Sytuacja miała miejsce w Łodzi.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

kłamcy

Extra informacje

armin / 2024-07-09

Samochód, który zakupiłem, wyposażony jest w najnowsze technologie i udogodnienia, co sprawia, że codzienne podróże są jeszcze bardziej komfortowe.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Adam / 2024-07-09

Szczerze nie polecam. Zwykłe oszuści. Na siłę próbują opylić ci auto. Samochód który był warty 30 tys po rozłożeniu na więcej rat zapłaciłbym ponad 90 tys, śmiech na sali.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

oszuści

Extra informacje

Ser / 2024-07-08

Stanowczo odradzam. Kara nałożona na UOKIK jest nie bez powodu. Mi sprzedali samochód który zepsuł się pierwszego dnia. Zgłosiłem się o pomoc do nich. Nie z pretensjami tylko z prośbą pomocy bo chciałem to auto zostawić. Ich reakcja? W zasadzie mogli mi odpisać żebym pocałować ich wiadomo gdzie. Nazwali mnie i mechanika który sprawdzał auto "nieżetelnym". Nawet ortografii nie ogarniają. Odradzam wszystkim którzy wspominają że chcą tam oglądać jakieś samochody..
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

sprzedają zepsute samochody

Extra informacje

Mateusz / 2024-07-08

Sprzedając auto na otomoto dostawałem milion wiadomości od tych oszustów, po rozmowie telefonicznej pani oświadczyła, iż są zainteresowani zakupem ode mnie pojazdu. Z uwagi na sporą odległość do komisu powiedziałem Pani, że jeżeli po oględzinach zamierzają forsować cenę o połowę mniej lub inną absurdalną to niech powie mi na tym etapie bym nie musiał się fatygować. Oświadczyła, iż absolutnie, moja cena jest okej natomiast może do drobnej negocjacji. Po oględzinach pracownik nie miał się do czego doczepić, wszystko w pojeździe jak należy, po czym zaproponował 55% mniej za pojazd. Firma dno, wyłudzacze, kłamcy, naciągacze. Nie polecam nikomu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

żadnych

Wady

naciągacze, kłamcy, wyłudzacze

Extra informacje

Leszek / 2024-07-08

Samochody w komisie były w bardzo dobrym stanie technicznym, zadbane i dokładnie sprawdzone. Czułem się pewnie dokonując zakupu.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Jolanta / 2024-07-07

Jedyne za co mogę pochwalić AAA Auto to super sprzedawcy i ogólnie świetna obsługa. Nie wiem tylko jak mogą co rano patrzeć na siebie w lustro. Kupiłam auto w kredycie. Po negocjacjach doszliśmy do porozumienia. Zmniejszenie raty kredytu do zadowalającego i obniżenie ceny samochodu. Oczywiście podpisałam mnóstwo dokumentów, które zostały wysłane pocztą elektroniczną z dostępem za pomocą hasła. Do ręki dostałam tylko fakturę i umowę o kredyt. Po miesiącu zauważyłam nadmierny pobór oleju. Według diagnozy mechanika - silnik do remontu. Wycena remontu przewyższyła wartość samochodu. Oczywiście na samochód jest gwarancja , ale najpierw trzeba wyłożyć swoje pieniądze , a potem martwić się czy gwarant w ogóle coś wypłaci. Z rozmów z gwarantem wynika, że może będzie to 10-20% kwoty naprawy. Złożyłam reklamację. I tu niespodzianka. Reklamacji nie uwzględniono ponieważ w załączniku do umowy sprzedaży wyraźnie było napisane ,że auto jest w złym stanie technicznym i wymaga inwestycji natychmiast po zakupie. Nawet mój podpis na tym załączniku był :). Tak, tak , macie rację , podpisałam ,bez czytania. Sprzedawca, Pan Piotr sprytnie podsunął mi obie umowy razem z mnóstwem załączników. Nawet się nie zająknął na temat stanu samochodu. I pokazywał gdzie podpisać. Brawo , Panie Piotrze! Ważne, że jest prowizja. Pretensje mam tylko do siebie. Bo trzeba było wziąć wszystkie dokumenty, przeczytać i dopiero podpisać. Ale cała procedura trwała dość długo, byłam z nudzącymi się dziećmi, no i wyszło jak wyszło. Dlatego przestrzegam, czytajcie zanim podpiszecie. Nawet jeśli jest to plik dokumentów.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

same wady

Extra informacje

Agnieszka / 2024-06-30

Oszuści !!!!!!..chcieli kupić auto z ogłoszenia za podana cenę...zarezerwowali..ja odmawiałam innym ...a Ci zaczęli szukać usterek i zaoferowali cenę żałosną...znam swoje auto i jego wartość... Szukają jeleni, którym się spieszy albo takich, którzy uwierzą w te brednie...
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

oszuści

Extra informacje

Sławek / 2024-06-30

Moja opinia na stronie AAA jest bardzo dobra, ponieważ podczas zakupu Pani, która przygotowywała auto do sprzedaży wręcz wymogła na mnie pozytywną opinię. Ceny rat kredytu są z kosmosu, ale ta sama Pani stwierdziła, że to ma działać jak wabik na klientów. I kolejna rzecz to obowiązkowe wykupienie ubezpieczenia za kilka tysięcy, z którego Aaa ma prowizję. Mają duży wybór samochodów, ale polityka firmy jest delikatnie mówiąc bezczelna.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67

Małgorzata / 2024-06-29

Cały proces sprzedaży i zakupu samochodu trwa minimum 6 godzin. Tez zostałam oszukana.... o wszystkich klauzurach abuzywnych klient dowiaduje się w momencie podpisania umowy. Niestety oddalam swój samochód za bezcen ( z negocjacjami, bo chcieli dać skandalicznie niska cenę) a za nowy przepłaciłam. Znalazłam ich ogłoszenie na allegro gdzie ten samochód był 6 tysięcy tańszy. W dniu sprzedaży podnieśli cenę by moc negocjować i przy tym ostatecznie wyjść na swoje. Umowa skonstruowana tak ze cena za auto jest zaniżoną a reszta rozbijana na jakieś ubezpieczenia na które tez naciągają . Dodatkowo zapisy które jak tłumacza -muszą być tak proforma-ze klient zapoznał się ze stanem auta ,ze stan nie jest idealnym auto posiada wady. To wszystko aby byli maksymalnie kryci . Mogę tylko żałować,czasu nie cofnę. Po tych 6 godzinach byłam już zmęczona i zahipnotyzowana chyba, ze dałam się tak naciągnąć. Żałuje ze wcześniej nie przejrzałam tych ogłoszeń.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

kłamcy

Extra informacje

Motoryzacja aaa auto opinie