Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Motoryzacja
  • /
  • Auta używane - sprzedaż
  • /
  • aaa auto
  • /
  • 1

Opinie o aaa auto

wrocław

Motoryzacja aaa auto opinie
Jakość obsługi
4.14
Oferta
4.2
Poziom cen
4.17

Średnia ocen

4.17

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

208

dodanych opinii

 

Marcin / 2024-06-19

Firma twierdzi, że nie dała do zakupionego samochodu koła zapasowego, lewarka, trójkątu, zestawu kluczy czy gaśnicy, ponieważ ich zdaniem straciły ważność i musieli je zutylizować.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.33
Zalety

nie ma zalet

Wady

To pierwszy i ostatni samochód jaki u nich kupiłem

Extra informacje

Karolek / 2024-06-17

Zaklupilem tutaj auto juz jakiś czas temu i jak do tej pory nic sie nie dzieje, nie bylo zadnych ukrytych usterek
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Aleks / 2024-06-14

Zakup auta tutaj to była jak najbardziej trafiona decyzja
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Arek / 2024-06-13

Moim zdaniem super, fajne jest to ze mozna liczyc na wsparcie obslugi, ale nie sa tez za bardzo nachalni
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Luiza / 2024-06-12

Super ! Naprawde wybór taki, że kazdy znajdzie tu coś odpowiedniego dla siebie co spełni jego wymagania
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

kamil / 2024-06-11

Wysoki poziom obsługi, profesjonalne podejscie i bardzo dobre doradztwo
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Szymek / 2024-06-10

Super podejscie ze strony obsługi , no i bardzo duzym plusem jest to ze mozna rozlozyc na raty
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Pawełczyk / 2024-06-10

AAA Auto zapewniło mi szeroki wybór samochodów używanych w atrakcyjnych cenach. Znalezienie odpowiedniego pojazdu było łatwe dzięki ich dużej ofercie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Ala / 2024-05-23

Super samochody, fajny wybór naprawdę i ceny moim zdaniem przystępne. Obsługa na poziomie
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Eryk / 2024-05-21

Samochodów cala masa, trzeba sobie zaklepać wiecej czasu na oglądanie :)
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Marcelina / 2024-05-15

Dealer samochodowy naprawde ok, nic na sile nie wciskają , ale mozna liczyć na doradztwo
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Lenor / 2024-05-15

Bez wahania polecam zakupy samochodowe tutaj. Proces jest szybki, a oferta aut robi wrażenie.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Karol / 2024-05-14

Duzo samochodów maja, fajnie ze jest tez mozliwosc zakupu online
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Merko / 2024-05-14

Dzięki zakupowi w AAA Auto otrzymałem nie tylko samochód, ale także dostęp do wielu dodatkowych usług, takich jak serwis czy wymiana opon, co ułatwia utrzymanie pojazdu w doskonałej kondycji.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

2 lata

Sylwek / 2024-05-13

Znajomy kupował tutaj auto, wszystko szybko i sprawnie, obsluga bardzo pomogła
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Daria / 2024-05-10

Dealer samochodowy na medal, mega wsparcie, konkretna pomoc przy wyborze auta
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Auri / 2024-05-09

W Poznaniu porażka ,zero szacunku dla klienta chcącego kupić lub wymienić samochód , umówiony termin na godzinę 14.00 , klient jest przyjęty cztery godziny później . Zdezorientowani klienci tłoczą się w poczekalni bez jakiejkolwiek informacji kiedy będą przyjęci. Na skromne zapytanie zadane o godzinie 18.00 , że jesteśmy tutaj już od godziny 14.00 , pracownik odpowiada " ja jestem od rana i dobrze "....Zdecydowanie nie polecam obsługi i podejścia do klienta . Obok u konkurencji klient jest obsłużony od ręki z miłym podejściem i szacunkiem
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

brak szacunku dla klienta

Extra informacje

Jakość obsługi , ocena musiała by być 0 , ale nie ma takiej na skali

Agata / 2024-05-08

Przez AAA Auto straciłam pieniądze. W dniu 2.05.2024 wpłaciłam kaucję na samochód w oddziale firmy, aby zapewnić sobie pierwszeństwo zakupu. Miałam umówione spotkanie z rzeczoznawcą na 8.05.2024, a dzień przed tym terminem firma potwierdziła dostępność pojazdu. Niestety, gdy przybył rzeczoznawca, okazało się, że samochód został już sprzedany, co spowodowało, że straciłam pieniądze za jego usługę.
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
1.67
Zalety

brak

Wady

utrata pieniędzy, czasu i rozczarowanie obsługą

Extra informacje

Ela / 2024-05-07

Polecam! Naprawdę jesteśmy zadowoleni z wyboru aaa auto do zakupu samochodu
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

tera / 2024-05-06

Samochód, który kupiłem w AAA Auto, był w doskonałym stanie technicznym i wyglądał jak nowy
Jakość obsługi
Oferta
Poziom cen
5.00

Motoryzacja aaa auto opinie