Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Tapetax
  • /
  • 1

Opinie o Tapetax

tapetax.pl

Chełm

Budownictwo Tapetax opinie
Cena/Jakość
3.85
Obsługa klienta
3.77
Terminowość
4

Średnia ocen

3.87

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

13

dodanych opinii

 

Wanda / 2024-07-04

Naprawdę nam się podoba. Piękna jakość dzięki producentowi. Kolor jest dokładnie taki jak na zdjęciu. Szybko dotarło.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Grzegorz / 2024-06-28

Właśnie otrzymaliśmy tapetę, bardzo dziękujemy za pracę. Całkowicie zadowolony z pracy. Wygląda jak trójwymiarowa sztukateria na ścianie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Paulina / 2024-06-25

Dzień dobry. Podoba mi się jakość oraz kolorystyka i faktura wzoru. Po prostu super! I wszystko przyszło szybko. Dziękuję bardzo. Emocje Tylko pozytywne!!!IWszystkim się podobają a cena była niższa niż na innych stronach, po prostu super . Będę Was polecać )
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marzena / 2024-06-16

Dobry wieczór, Otrzymaliśmy tapetę, wszystko jest super! Bardzo dziękujemy, jakość jest na najwyższym poziomie, jesteśmy zachwyceni! Wszyscy pytają gdzie zamawialiśmy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Maria / 2024-06-05

Materiał jest gruby, wygląda jak winyl na flizelinie. Wzór jest dopasowany. Fajnym dodatkiem była próbka w pudełku. o zmniejszonej skali zdjęcie, co pozwala ocenić co najmniej czy pasuje nam ta tapeta. Producent na odwrocie ołówkiem podpisał numer seryjny i zaznaczył spód.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Damian / 2024-06-04

Dzień dobry, właśnie takie piękno mamy! Tapeta spełniła oczekiwania! Pasuje do wszystkich elementów wnętrza w przyszłości. Co prawda, w jednym miejscu pod zdjęciem nie pasował idealnie. Zdjęcie nie odzwierciedla rzeczywistej kolorystyki. Na żywo kolor jest jaśniejszy i bardziej jaskrawy.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Weronika / 2024-05-28

Bardzo dziękuję za pracę, wymiary są w sam raz. Jakość super!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

kazik / 2023-12-08

Tragedia !!! Zamówiona tapeta dotarła po kilku dniach . Po odwinięciu jej z rolki okazało się że jeden z pasów u góry posiada rysy, Najprawdopodobniej powstałe podczas zawijania na rolkę. Niestety wskazuje to na małą odporność na ścieralność podczas użytkowania. do tego kolor czarny który przeważał na tapecie nie ma nic wspólnego z tym co było prezentowane na zdjęciach sklepu internetowego. Poinformowałem sklep e-mailowo o sytuacji. Dostałem jeden e-mail z prośbą o zdjęcia. Przesyłkę już spakowałem z myślą o odesłaniu. Odwijanie ponownie tapety to tak trochę bez sensu zeby zrobić zdjęcie rys, skoro i tak kwalifikowała się do odesłania. Poinformowałem o tym sklep. Po tym nastąpiła cisza ze strony sklepu. Odesłałem tapetę i po kilku dniach przysłali mi ją , nawet nie otwierając dołączonej informacji. Brak informacji od sklepu. Zastanawia mnie informacja zawarta na stronie sklepu o 90 dniach możliwości zwrotu. Natomiast regulamin sklepu wyklucza zwroty ze względu na realizację zamówień pod klienta. Może trzeba się zdecydować i nie wprowadzać klientów w błąd. Zdecydowanie odradzam sklep który w ten sposób podchodzi do klientów. 1400 zł wyrzucone w błoto ( a dokładniej do kosza )
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

brak

Wady

słaba jakość , brak odpowiedzi na reklamacje

Extra informacje

Krzysztof / 2023-08-18

Zamówienie nr 1684307312 Tapeta źle wydrukowana, wzór się rozjechał, w żaden sposób nie da się prawidłowo złożyć. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi na złożoną reklamację. Nie polecam zakupów w tej firmie jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy na źle wykonaną tapetę. Trzeba bojkotować takie firmy aby znikały z rynku i żeby inni nie tracili swoich pieniędzy. Nie polecam!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Brak

Wady

Druk się nie pokrywa

Extra informacje

Karolina / 2023-08-02

Zdecydowanie nie polecam- nierzetelna firma,nie wyslala zamówienia na czas I nie chce oddać pieniedzy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.00
Zalety

Wady

Bezczelny właściciel, który klamie

Extra informacje

Marcin / 2023-04-14

Niestety nie polecam tego sklepiku, produkt średniej jakości brak FV i sporadyczne odpisywanie na maile ironiczne podejście do rozwiązania problemu. Nie polecam!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
1.67
Zalety

Brak

Wady

Druk średniej jakości

Extra informacje

Grzegorz / 2023-04-09

Bardzo ładna fototapeta. Mają w sobie świeżość. Występują one w paskach. W zestawie znajduje się mała próbka. Bardzo poręczne, można z tym arkuszem iść do sklepu.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Andrzej / 2023-03-02

Świetnie! Łatwo się przykleja, wzór idealnie pasuje, a jakość - doskonała. Bardzo mi się podobają, wyglądają świetnie. Dziękujemy producentowi za świetną jakość.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Budownictwo Tapetax opinie