Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Budownictwo
  • /
  • Materiały budowlane
  • /
  • Pracownia Granitu GRAAL
  • /
  • 1

Opinie o Pracownia Granitu GRAAL

nagrobki-pg.pl

Warszawa, ul. Puławska 233, local B1-A, Mokotów.

Budownictwo Pracownia Granitu GRAAL opinie
Cena/Jakość
4.63
Obsługa klienta
4.88
Terminowość
4.63

Średnia ocen

4.71

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

81

dodanych opinii

 

Barbara Partyka / 2024-06-16

Bardzo szybko (przed zakładanym terminem) i pięknie wykonany nagrobek. Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecamy!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Luiza Lipa / 2024-06-11

Firma wykonała nagrobek na terenie starej części Północnego cmentarza (trudny teren - nierówny, mało miejsca). Spotkałam się z właścicielem firmy na cmentarzu aby uzgodnić szczegóły, które były dla mnie bardzo ważne. Nagrobek został wykonany według mojego projektu. Efekt pracy to bardzo starannie, profesjonalnie wykonany nagrobek, który spełnił moje oczekiwania w 100 procentach. Oolecam tę firmę!!!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Marta Sikorsky / 2024-06-07

Polecam z całego serca usługi tej firmy. Wykonali pomnik mojego Taty szybko, starannie i w konkurencyjne cenie. Dodatkowo bardzo uprzejma i pomocna obsługa wszystkich formalności. Pięć gwiazdek to za mało na taką jakość obsługi, dałabym z dziesięć ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Oskar Olejniczak / 2024-05-31

Super przed terminem wysoka jakość wykonania jestem zaskoczony miło .polecam wszystkim z czystym sumieniem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Kalina Kropidlowska / 2024-05-24

Rodzinny zaklad, ktory sluzy profesjonalna porada, a jednoczesnie dopasowuje uslugi do zyczenia klienta. Ewentualne problemy rozwiazuja sprawie i utrzymuja staly kontakt z zamawiajacym uslugi. Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy i uslugi. Serdecznie polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Daniela Soja / 2024-05-18

Witam. Podzielę się z państwem swoją opinią o usługach kamieniarskich "GRAAL" Zleciłam firmie wykonanie na dwóch cmentarzach prac kamieniarskich tz.postawienie pomnika wraz z chodnikiem pełen profesjonalizm, na drugim cmentarzu wyłożenie płytami wokół dwóch nagrobków.Nadmieniam że miałam problem,ponieważ nikt nie chciał się tego podjąć tłumacząc iż jest to niewykonalne.Panowie z firmy "GRAAL" podjęli się tego wyzwania i wykonali bez problemu.Jestem usatysfakcjonowana i z czystym sumieniem polecam firmę "Graal" Z poważaniem
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Justyna / 2024-05-12

Jestem bardzo zadowolona z pomnika, szczególnie z rzeźb. Wszystko wykonane z dbałością o najmniejsze szczegóły. Bardzo profesjonalne podejście i sympatyczny kontakt.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Sylwia Zakowska / 2024-04-29

Potrzebna była renowacja bardzo starego pomnika mojej babci, znalazłam tę firmę w internecie. To jest po prostu arcydzieło, jeśli mogę tak powiedzieć o pomniku. Pracownicy wykonali ogromną pracę, pomnik po prostu odmienił się i stał się jak nowy. Dziękuję!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Joanna P. / 2024-04-18

Piękne rzeźbienia, szybka realizacja i montaż. Jestem pod dużym wrażeniem jakości. Polecam firmę wszystkim, którzy szukają solidnie wykonanego pomnika.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00

Rajmund Bialas / 2024-04-16

Jestem serdecznie wdzięczny Romanowi i jego zespołowi z Pracownia Granitu GRAAL za ich profesjonalizm i dbałość o detale. Pomnik dla mojego ojca okazał się dokładnie taki, jak chcieliśmy, dzięki ich umiejętnościom i jakości materiałów. Ich praca robi wrażenie.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33

Izabela Sawicka / 2024-04-10

Chcę podzielić się doświadczeniem w niezbyt przyjemnej dziedzinie naszego życia, ale od tej tematyki nie da się uciec… Ta opinia będzie przede wszystkim przydatna dla mieszkańców Warszawy i okolic. Wszyscy wcześniej czy później doświadczamy smutnych wydarzeń w naszym życiu - tracimy drogich, rodziny i bliskich. Naturalne jest pragnienie godnego uczczenia pamięci zmarłych poprzez postawienie nagrobka. Po tym, jak mój tata 3 lata temu miał do czynienia z pół-oszustami i niemalże złodziejami w tej branży (zamawiał nagrobek w Gdańsku), postanowiłam podzielić się swoim doświadczeniem w tej dziedzinie usług. Nadszedł czas, aby zamówić nagrobek dla mojej babci (rok po jej odejściu). Zwróciliśmy się do pracowni “GRAAL”. Wybór padł na tę pracownię nieprzypadkowo, nasi krewni już zamawiali tam nagrobki i byli zadowoleni z obsługi i jakości. Pracownia ta mieści się przy ul. Wóycickiego 15, Cmentarz Północny w Warszawie. Ich produkcja znajduje się pod Warszawą, niedaleko Północnego Cmentarza. Kiedy tam przyjechaliśmy (dojechaliśmy samochodem), przed nami pojawił się ogrodzony teren z dość przestronnym podwórkiem, kilkoma parterowymi budynkami i ogromną halą produkcyjną. Nie ma tam niczego modnego i ładnego, ani na zewnątrz, ani wewnątrz pracowni, mnóstwo różnych maszyn i ogromne bloki granitu - bardzo pracownicza atmosfera. Pilarze granitu, cięcie - hałas jest. Na podwórzu stoją egzemplarze przyszłych nagrobków (półprodukty) i już gotowe (czekające na montaż). Mistrz Roman nas powitał i wszystko pokazał, wszystkie rodzaje granitu i jak są cięte, nawet zorganizowali dla nas wycieczkę, wszystko opowiedzieli, pokazali na przykładach, jak coś będzie wyglądać. Ogólnie pomogli nam zdecydować się na zamówienie. Po dwóch dniach przyjechaliśmy podpisać zamówienie już do biura na ul. Wóycickiego 15. Przygotowaliśmy trójwymiarowy makietę kompleksu pamięci, zawarliśmy umowę, zapłaciliśmy 50% zaliczki na rachunek bankowy firmy. Minął tydzień, długo nie czekałam na telefon - sama do nich oddzwoniłam. Mimo że zamówiliśmy nagrobek na miesiąc przed dniem wspomnienia zmarłych, był gotowy już po dwóch tygodniach. Jeśli chodzi o montaż - tutaj musieliśmy poczekać, ponieważ chłopcy, którzy ich montują, są bardzo zajęci. Musieliśmy dopasować ich wolny czas do wolnego czasu mojego męża, więc nagrobek zostanie zamontowany dopiero po kilku miesiącach, ale początkowo się nie spieszyliśmy. Cmentarz, gdzie pochowana jest moja babcia, to właśnie Północny Cmentarz w Warszawie. W wyznaczonym dniu i czasie mąż przyjechał do pracowni, dwóch chłopaków załadowało nagrobek i wszyscy pojechali na cmentarz. Zainstalowali szybko i solidnie. Cała praca wraz z instalacją kosztowała nas 17 570 złotych, wybraliśmy norweski niebieski granit - bardzo piękny, uważam cenęza dzisiaj za akceptowalną. Polecam rozważyć opcję wykonania nagrobka w pracowni „GRAAL”. Ogólnie otrzymacie usługi na poziomie, wysłuchają i doradzą, jak najlepiej. Jestem pewna. Życzę jak najrzadziej korzystania z tego typu usług.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67
Zalety

Polecam rozważyć opcję wykonania nagrobka w pracowni „GRAAL”. Ogólnie otrzymacie usługi na poziomie, wysłuchają i doradzą, jak najlepiej. Jestem pewna.

Wady

Extra informacje

Teresa Cieslewicz / 2024-04-06

Pomnik dla męża pełen ciepła i troski. Długo zastanawiałam się, jak powinien wyglądać pomnik dla mojego męża. Pomoc znalazłam w GRAAL, gdzie menedżer Roman zasugerował mi wspaniałe pomysły. Zdecydowaliśmy się na marmurową stelę z wizerunkiem Jezusa Chrystusa i podstawę z niebieskiego granitu, ozdobioną brązowymi różami. To wygląda tak wzruszająco i pięknie. Roman pomógł mi wybrać epitafium, przeglądając mnóstwo opcji dostępnych na ich stronie internetowej. Cały proces trwał trzy miesiące, z płatnościami rozłożonymi na trzy części, co było bardzo wygodne. Wczoraj zainstalowali, i po prostu nie mogę nacieszyć się widokiem – jakże to piękne!
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Teodora Zabrowska / 2024-03-18

Firma Pracownia Granitu GRAAL może stanowić przykład właściwej współpracy z klientem.Wszystkie etapy prac nad pomnikiem realizowane są z godnie z objętym harmonogramem i cała praca przebiega bardzo sprawnie i szybko.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Judyta Brzezinska / 2024-03-09

Jestem bardzo zadowolona z usług firmy GRAAL. Do wymiany była stara kostka i położona została nowa. Zlecenie zostało wykonane perfekcyjnie, w krótkim terminie. Pan Roman bardzo miły i bardzo kompetentny. Polecam usługi tej firmy
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.00

Daniela Tur / 2024-03-06

Polecam serdecznie. Stosunek jakości do ceny na 6 z plusem! Pan Roman bardzo pomocny, chętnie doradzi i podsunie własne pomysły.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Ludwika Jezowska / 2024-03-03

Mogę z całą pewnością polecić współpracę z firmą GRAAL. Ceny przystępne, wykonanie idealnie, jak miało być, a nawet i lepiej, na trudnym terenie Srzebrzyskowskich górek. Kontakt od samego początku bardzo dobry, jak również pomoc z wyborem kamienia i rozwiązań związanych z obmurówką nagrobka. Bardzo serdecznie polecam :)
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Ernest Janiec / 2024-02-28

Wybór nagrobka to nie lada zadanie, ale współpraca z Pracownia Granitu Graal uczyniła ten proces mniej bolesnym. Byliśmy mile zaskoczeni ich empatią i profesjonalnym podejściem do naszych życzeń. Nagrobek, który dla nas wykonali, wygląda dokładnie tak, jak marzyliśmy. To była prawdziwa praca artystyczna, wykonana z miłością i troską.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Waldemar Piotrowicz / 2024-02-04

Firma godna polecenia. Nagrobek granitowy wykonano zgodnie z ustalonym projektem. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.33

Żaklina Mazur / 2024-01-20

Bardzo rzetelna firma, ceny konkurencyjne, podejście do klienta na wzorowe. Rozumieją, że dla niektórych wybieranie pomnika dla bliskich to kalejdoskop emocjonalny. Polecam.
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
5.00

Wendelin Koralewski / 2024-01-08

Bardzo dziękuję za wykonanie ślicznego nagrobka dla mojej babci. Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Polecam
Cena/Jakość
Obsługa klienta
Terminowość
4.67

Budownictwo Pracownia Granitu GRAAL opinie